Ha van két törzskönyves yorkiem és egyszer véletlen lett egy alom akkor szaporító vagyok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:12
31/47 anonim válasza:
Azért lepontoztál mert megkérdeztem, hogy miért nem vetted észre, hogy vemhes a kutyád? Egyébként az jobb lesz ha olyan helyre kerül, ahol annyira nem fogják szeretni? Vagy csak szaporításra lesz jó? Azért ne keverjük össze az emberi abortuszt az állatival. Ha a barátnőd terhes lenne, nyilván felnevelnéd, de itt kiskutyákról van szó, amiket továbbadsz. Nem garantálhatod, hogy jó helyük lesz és nem fognak szaporodni (és hogy egészségesek lesznek - de ez már genetika, tenyészet, úgysem érted).
32/47 A kérdező kommentje:
Ivartalanítási kötelezettséggel adom el őket, nyugodj már le! Mivel csak fiúk vannak így amúgy sem ellene egyik sem.
2009. aug. 11. 15:54
33/47 A kérdező kommentje:
Mellesleg én nem pontoztam senkit se le, se fel. Nem gondolod, hogy nem csak a kérdező tud pontozgatni???
2009. aug. 11. 15:55
34/47 anonim válasza:
Én nyugodjak le? Én halál nyugodt vagyok. Egyébként hogy fogod ellenőrizni, hogy tényleg ivartalanítva lett-e a kutya? Ha nem lett, akkor visszaveszed? Nem kötözködök, csak sokan azt hiszik, hogy ez olyan marha egyszerű dolog...
35/47 anonim válasza:
Bazski eddig azért nyafogtatok,hogy ivartalanítsa ket. Illetve úgy adja el.
Most írta,hogy akkor olyan szerződéssel mennek gazdihoz.
Erre már az baj???
örülj neki,hogy legalább ennyit próbál tenni az ügy érdekében.
Mégha nem is ellenörzi,de szerintem fogja,akkor is nyugodtan alhat az éjszaka,hogy ő mindent megtett.
36/47 A kérdező kommentje:
Ja, nem értelek titeket. Hihetlen, itt csak a kötöszködés megy. Kanoknál nagyon egyszerű lesz ellenőrizni, kikötöm hogy mondjuk 8 hónapos korig ivartalanítnia kell, elmegyek, megnézem ott vannak-e a golyók, ha igen akkor visszaveszem a kutyát ennyi.
2009. aug. 11. 16:22
37/47 anonim válasza:
:):):) Mert minden ilyen egyszerű :):):)
38/47 A kérdező kommentje:
Neked ilyen sz*r heted van hogy b*szogatni jársz ide az embereket? Ha ivartalanítási kötelezettség nélkül adném el akkor meg az lenne a bajod. Hülye vagy te.
2009. aug. 12. 11:14
39/47 anonim válasza:
:):):) Nem, itt a baj a "véletlen". Az, hogy idáig eljutottál.
40/47 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak nagyokos, csapjam agyon a kiskutyákat? Most már mit tudok tenni? Nem elég az hogy a kan már ivartalanítva van és a szuka is hamarosan ivartalanítva lesz? Mr/Mrs. Tökéletes. De nem reagálok az ilyen kötöszködő unintelligens b*nkók kommentjeire ezentúl.
2009. aug. 12. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!