Szerintetek szaporító?
Szerintem az! [link] 1. ilyen olcsón nem lehet ilyen kutyát venni.
2. Nincs törzskönyv.
3. fekete szín nincs ebből a fajtából a a testvérein is látszik hogy keverék!
4. Még előrébb találtam ugyan ez a hirdetés 6 hetesen akarta őket odaadni!
Nektek mi a véleményetek?
nem tudsz ellene mit tenni, ha nem tetszik ne nézegess ilyen hirdetéseket. normális tenyésztőnek saját honlapja van.
Egyébként mi értelme, hogy egyesek folyton belinkelgetnek ilyen hirdetéseket, a válaszolók pedig megbeszélik ugyan azt, hogy ne ilyen helyről vegyél kutyát, meg ez tutira szaporító, stb stb. -.-"
Ez nem keverék.(szerintem)
Mért nem lehet spánielt ilyen olcsón eladni?
Akinek kell a pénz az eladja, és nem szaporító!
Valószinűleg az...
Ilyen hirdetések között elég sok ilyet látni.. Én is nézegettem a múltkor és láttam, hogy husky kiskutyálat hirdettek, azt hiszem 50 000-ért. Annyi volt az egészbe a baj, hogy a kicsik nem igazán hasonlitottak a husky-ra, vagyis hát a szinük olyan volt, de a többi...:S:S
Nem arról van szó hogy nem lehet eladni ilyen olcsón mert ellehet! De mivel ez a fajta már eléggé beteges a sok szaporító miatt ezért én legalábbis csak törzskönyvesen vennék ilyen fajtát más spániellel már más a helyzet! De szerintem meg azért keverék mert az egyik testvérük tiszta fekete egy fehér foltal a mellkasán és az nem megengedett szín! A többi kiskutyának meg túl hosszú a feje mikor ez egy rövis orrú fajta és nagyon hosszúak a fülei! [link]
"kedves előző, te valahol nagyon el vagy tévedve... látszik a neveden hogy mekkora észlény vagy -.-"
Nekem legalább van nevem, és nem vok eltévedve!
Mert azt nem is ide akartam írni, hanem máshová!
Hát inkább beltenyészetnek látszanak, mint keveréknek. Sőt annak nem is.
Beltenyészet lehet, az anyuk és apjuk tesók lehetek.
Ennyit a fajtatiszta kutyákról.
Amúgy a keverék (nem a korcs) kutyák ~99% okosabbak mint a szüleik fajtársai. A sznob elmúlt ötven évbe már nem, de előtt a munkakutyák jelentős része meghatározott keverék kutya volt. ~200 éve meg nem is igazán volt még fajtatiszta kutya. SŐT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!