Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha van két törzskönyves...

Ha van két törzskönyves yorkiem és egyszer véletlen lett egy alom akkor szaporító vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne szaporítótól vásárolj XD
2009. aug. 11. 11:16
 22/47 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy szaporító, csak felelőtlen.

Már csaka kérdés az, h mivel (gondolm) olcsón, tk. nélkül stb. fogod adni a kutyákat, nem olyan embernek adod-e az egyik kutyát aki azt mondja h csak családi kutyának kell stb stb., majd elkezd vele szaporítgatni, és mondjuk minden tüzelésnél befedezteti?

2009. aug. 11. 11:23
 23/47 anonim ***** válasza:
31%

Ha ez a hozzászólás rám vonatkozott, akkor megnyugtatásul közlöm: van egy colliem és ivartalanítva van, és a yorki nem nekem kell mert én nemigazán kedvelem a kistestű kutyákat, viszont anyukám évek óta megvan veszve értük, és szeretne egyet nagyon, egy kislányt, azért, hogy lehessen lakásban is rendesen tartani hogy ne pisiljen össze mindent mint a fiúk.

Bár megvehetné, mert van rá pénz, mégis sajnál 100ezret kiadni egy kutyáért. Ez nem azt jelenti hogy a továbbiakban nem gondoznánk a kutyát, mert a colliem is megkap mindent, ápolást, kozmetikust, évenkénti orvosi kontrollt, kiváló kutyaeledelt.

Ezért érdeklődök a kutyus iránt, eszemben sincs fialtatni, mert nem kell több kutya, csak egyetlen egy!

2009. aug. 11. 11:28
 24/47 anonim ***** válasza:
66%

Nem rád vonatkozott :o)

Általában igaz az, h aki szíporítani akarja (pl. pénzszerzés céljából) az a lehető legkisebb ráfordítással akar eljutni addig, h kölykök legyenek. Így megvesz egy ehhez hasonló tk. nélküli, szűretlen, olcsó kutyát, aztán hajrá - és ezt nagyon nehéz kiszűrni, h kinek mi a célja a kutyával amit megvesz, hisz mondani akármit mondhat. Az ivartalanítási kötelezettség azért jó dolog, mert megszűri a vásárlóközönséget.

2009. aug. 11. 13:12
 25/47 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy nem vetted észre, hogy vemhes a kutyád? Még akkor is lehetett volna ivartalaníttatni. :(
2009. aug. 11. 13:42
 26/47 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként minek kérjen le törzskönyvet?? Hogy majd valamelyik jövőbeli gazdinak felcsillanjon a szeme, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni?? Ne beszéljetek már butaságot! A kiskutyákat pedig az oltási költségek áráért oda kell ajándékozni és reménykedj, hogy nem lesznek betegek, ideggyengék és nem fogsz emiatt fájdalmat okozni a gazdiknak.
2009. aug. 11. 13:45
 27/47 A kérdező kommentje:
1. Nem vagyok hajlandó vemhes kutyát ivartalaníttatni, embernél sem pártolom az abortuszt 2. Abszolut nem lett volna erre pénzem akkor. Most már lesz, és amint lehet ő is ivartalanítva lesz.
2009. aug. 11. 13:48
 28/47 anonim ***** válasza:
29%

Néha elcsodálkozok az embereken..amennyi hülyeséget összehordanak...nem vagy szaporító, becsúszott és ENNYI!

Mindenki pattog és elfelejti hogy nem azért rossz dolog a szaporítás merthogy nincs törzskönyve a kutyának.. HANEM azért mert a kutyának árt az a illető aki évente 2szer befedeztetti az otthoni kutyáit azért hogy legyen pénze.. a szerencsétlen kutya meg pár év után belehal a szülésbe..

Amúgy némelyik tenyésztő sem különb tőlük.. nem egy kettőt ismerek aki csak üzletnek kezeli a kutyákat.. ha selejt kidobja..stb..

Lényegtelen. Amit te megtehetsz az az hogy szépen felneveled a kutyusokat, és keresel nekik jó gazdát. Csak ennyi az egész, és mivel nem keverék kutyákról van szó hanem igen felkapott divat kutyusokról, pár nap alatt találsz is megfelelő gazdit nekik.

2009. aug. 11. 14:13
 29/47 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező már 2 privát emailt írtam és most írok itt neked harmadjára, hogy szeretnék venni egy kislányt az alomból, vagy nem akarod eladni őket? Miért nem válaszolsz? :(
2009. aug. 11. 14:42
 30/47 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsi hogy nem válaszoltam, most néztem csak az emaileket. 3 kiskutya lett, mind a 3 kan, sajnos kislányt nem tudok adni:(
2009. aug. 11. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!