Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az en Westie-m (West highland...

Az en Westie-m (West highland white terrier) fajtiszta? (Keppel, plusz leirassal)

Figyelt kérdés

Mas Westie kutyak szore mintha egyenesebb lenne,meg durvabb.Az enyemnek puha hullamos a szore.Meg lett nyirva nyaron,es az also szorzete egyenes igen,de ujbol ahogy kinott elkezdett hullamosodni.Jo tenyesztotol vettem,nagyon dragannn

Kep a kutyusomrol: [link]

Egy masik WEstie-rol: [link]

Mongyuk nekem jobban tetszik ha mindenhol rovid a szore,csak a fejen nem..A masodik kepen olyan mint egy gomba :D

2012. okt. 29. 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem drága volt a kutyád, hanem kifejezetten olcsó. Tutira nem fajtatiszta.
2012. okt. 29. 12:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Off: Lehet rosszul látom, de a kutyád láncon van? Vagy csak egy láncon fekszik? A másik, hogy elég ápolatlannak tűnik...
2012. okt. 29. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nem tartom valószínűnek, hogy fajtatiszta. Ha mégis, akkor nagyon elcs*szett.
2012. okt. 29. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Lenyírtad, teljesen normális, hogy tönkremegy a szőre. Trimmelős fajtát nem szabadna nyírni
2012. okt. 29. 18:18
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Huhh hát nagyon leoltottak Téged az előttem szólók, az biztos. Az, hogy a kutyusod fajtatiszta westie vagy sem, szerintem kép alapján nem lehet eldönteni, még az itt megszólalóknak sem. Ami biztosan bizonyithatja az a törzskönyv. Ha erre nem tartottál igényt, de vételkor meggyőződtél a szülók törzskönyvei alapján a fajtatisztaságról, semmi baj. Ha nem, akkor max fel tudod venni a kapcsolatot az eladóval (nem irom, hogy tenyésztő, mert egy tenyésztő biztosan ad a kutyával törzskönyvet). Bocsi én nem akarlak bántani, mert egy kutyát nem attól szeretünk, hogy törzskönyves-e vagy sem. Másrészt a kutyusodon sokat tudna segiteni egy profi westie kozmetikus. Ahogyan már irták, a westie szőrét trimmeltetni kell, attól lesz kemény, ha csak nyiratva van, felpuhul, hullámosodik. És nem árt 6-8 hetente kozmiba járni. De bármilyen is, nagyon lehet őket szeretni. Sok-sok boldog kutyás évet kivánok Neked a kutyusoddal együtt.

Szia.

Zsuzsa és Bonnie valamint Ashley (a westiek)

2012. okt. 30. 09:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a kép alapján semmi baj nincs a kutyusoddal, még tininek nézem akkor a "legcsúnyábbak"

A szőre dúsulni fog ( nekem volt egy kutyusom aminek kicsit gyérebb volt szőre de a tartása tökélete 2 évesen fajta győztes lett)csak figyelj oda hogy trimmelve legyen, a szőrének és ez által a bőrének sem tesz jót nyírás !!!

Bármi kérésed van keress nyugodtan......

2012. okt. 30. 10:29
 17/20 A kérdező kommentje:
ja,es nincs megkotve!!!! csak lancon fekudt.
2012. okt. 30. 11:28
 18/20 catygirl ***** válasza:
42%
Ez bizony hogy láncon van szegéény!!!!!!!!Ne tartsd így ha picit is szereted a Westie-det!Az enyém szabadon van mert neki úgy jó és én szeretem őt ezért eszembe sincs kikötni szegény Cody-mat!
2012. nov. 7. 17:31
 19/20 A kérdező kommentje:
HA MONDOM HOGY NINCS LANCON!!! most is itt fekszik az agyamon -.- anyum ahogy dolgozott (reggel,este 1 orat) az elejebe kiment a kapun de mar nem,es a masik Golden Retriver kutyank volt csak arra az egy orara megkotve mert mar jartunk ugy hogy 100 km re talatuk meg...de mar egyik sincs mert megtanultak hogy nem szabad,es nem veressel...neha este kint fekszenek az utcan a fuben es nezik a jarokeloket...de nincsenek megkotve..el vannak kenyesztetve...de ha ezt nem lehet felfogni ?!
2012. nov. 18. 14:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Magyarokat békén lehet hagyni mi (ők) is csak elmondták a véleményüket. Jó jó van egy stílusunk (stílusuk) ami nem mindenkinek tetszhet ez van de azért nem hinném h túl bunkók lettünk (lettek) volna. Egyébként annak semmi köze ahhoz milyenek a magyar kutyaszeretők úgy ált. hogy itt mit és milyen hangnemben mondott neked kb. 10 ember........Nem kéne minősíteni minket (őket) mi (ők) sem minősítik a szerbeke. Tök jó hogy nálatok ilyen olcsó 1 kutya majd akkor oda megyek én is kutyát venni. Am trimmelni kell akkor megőrzi a jellegzetes westie szőrt a kutyád. Mondjuk ha csak hobbi kutyusról beszélünk nem hinném h túl nagy kárt okoz ha nyírod....bár nem tudom lehet h a bőrének nem tesz túl jót nem vagyok túl nagy westie szakértő. Off: Tudom h akik a lánccal okoskodtak bunkók de kérlek azért ne írd le a magyar kutya tartókat vannak köztük normálisak is...(sajnos egyre kevesebben) így is eléggé utálják a magyarokat a világban bár megjegyzem nem mindig alaptalanul.......
2012. nov. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!