Az en Westie-m (West highland white terrier) fajtiszta? (Keppel, plusz leirassal)
Mas Westie kutyak szore mintha egyenesebb lenne,meg durvabb.Az enyemnek puha hullamos a szore.Meg lett nyirva nyaron,es az also szorzete egyenes igen,de ujbol ahogy kinott elkezdett hullamosodni.Jo tenyesztotol vettem,nagyon dragannn
Kep a kutyusomrol: [link]
Egy masik WEstie-rol: [link]
Mongyuk nekem jobban tetszik ha mindenhol rovid a szore,csak a fejen nem..A masodik kepen olyan mint egy gomba :D
Ha nincs törzskönyve a kutyádnak, akkor ez sosem derül ki.
Egyébként akkor durvább a westiek szőre, ha trimmelve van. Ha a tiédnek géppel vágják le, akkor sosem lesz olyan erős szálú.
Ha nincs törzskönyve, akkor nem. Vagyis fajtiszta, mivel KUTYA (jó lenne megtanulni végre...), de nem fajTAtiszta.
Mennyibe került az a nagyon drága? És ha tényleg jó tenyészet, miért nem adott TK-t?
Ha nagylelkű vagyok és 300 Ft-al számolom az eurót, akkor is csak 60ezer. Az nem drága, ennyiért tenyésztő csak hibás kutyát ad.
A szőre meg azért hullámos, mert lenyirattad.
"törcskönyv" :D
Kérdező. Vettél egy kutyát 200 euróért, ami kb 55-60 ezer ft. Feltehetően, mivel euróról beszélsz, külföldön vetted a kutyád. Külföldön egy kutyáért elkérni 200 eurót, olyan, mintha itthon vettél volna 15-20 ezerért...A "nagyon drága " egy kutyáért nem az 50 ezer ft. Megnézném én azt a jó tenyésztőt. A kutyád meg ezen a képen nem néz ki teljesen fajtatisztának. Van rengeteg tk nélküli kutya, ami talán szebb, mint sok tk-s, de a tied nem az, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!