Hogyan kell ki néznie egy igazi fajtiszta pitbull terrier kutynak?
a 3. biztosan staffordshire terrier szerintem.
egyébként szinte ugyanúgy néznek ki, a pitnek kisebb az izomzata, nyurgább.
Leírás:
Közepes termetű, erős felépítésű kutya. Koponyája széles, fülét többnyire csonkolják. Szeme sötétbarna. Háta rövid és izmos, mellkasa mély, ágyéka feszes. Végtagjai izmosak, erőteljes csontozatúak. Farkát vízszintesen tartja. Szőre rövid, sűrű, fényes. Valamennyi elismert kutyaszínben tenyésztik, fehérrel keverve.
Tulajdonságai: Hihetetlenül bátor, elszánt. Ha verekedésre kerül sor, életre-halálra viaskodik, kis fáradtsággal nyugodt, engedelmes eb válik belőle.
Alkalmazása: Akárcsak angol változata, ez a kutya is „viador” volt a múlt század második felében. Tenyésztését hazánkban betiltották.
Marmagasság: 46-56 cm
Testtömeg: 30-45 kg
Alomszám: 4-8 kölyök
Várható élettartam: 10-14 év
További infó: [link]
Leírás:
Közepes termetű, erős felépítésű kutya. Koponyája széles, fülét többnyire csonkolják. Szeme sötétbarna. Háta rövid és izmos, mellkasa mély, ágyéka feszes. Végtagjai izmosak, erőteljes csontozatúak. Farkát vízszintesen tartja. Szőre rövid, sűrű, fényes. Valamennyi elismert kutyaszínben tenyésztik, fehérrel keverve.
Tulajdonságai: Hihetetlenül bátor, elszánt. Ha verekedésre kerül sor, életre-halálra viaskodik, kis fáradtsággal nyugodt, engedelmes eb válik belőle.
Alkalmazása: Akárcsak angol változata, ez a kutya is „viador” volt a múlt század második felében. Tenyésztését hazánkban betiltották.
Marmagasság: 46-56 cm
Testtömeg: 30-45 kg
Alomszám: 4-8 kölyök
Várható élettartam: 10-14 év
További infó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!