Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet pitbull (apja. Pitbull...

Dj.Gery kérdése:

Lehet pitbull (apja. Pitbull terrier. Anya. Fajtiszta skótjuhász) keverék kutyámból ugyan olyan izmos és jó állású kutya mint egy fajtiszta pitbull?

Figyelt kérdés
Igaz hogy vicces párosításnak hangzik de ahoz képest szép kutya még 2 hónapos.De nagyon hasonlít a pitbullra-mint külsőleg mint viselkedésben.Jó állású, nagyon éber, mindenre figyel, játszik de néha korához képest túl agresszív.Igen jó az étvágya,és lehet már futtatni is pórázon.Mindig próbál nagyfiúskodni az utcán neki menne nála 3szor nagyobb korcsoknak is.szoval ilyen a kutya most,ha tudtok help köszi
2010. aug. 6. 11:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
tán le kéne szoktatni róla, hogy nekimenjen más kutyának...
2010. aug. 6. 11:19
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, hogy előnyként tünteted fel azt, hogy agressziv, ,meg nekimegy más kutyáknak...
2010. aug. 6. 11:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
2 hónaposan ne futtasd pórázon, ha nem akarod, hogy egy éves korára nyomorék legyen! Tulajdonképpen egy éves kora előtt nem kellene jobban terhelni, mint amennyi mozgást önmagától is kíván.
2010. aug. 6. 11:31
 4/18 A kérdező kommentje:
még is csak benne van a pitbull vér ha hiszed ha nem szart se hasonlít a skótjuhászra.pedig én nem bántottam és nem is arra tanítom hogy verekedjen sportoltatni izmosítani akarnám pont ezt nem tudom hogy meg éri e a sok küszködés egyrészben bisztos mert tanul, de izmos szép kutya lehet e igy hogy keverék ??arról hogy agreszív hát fajal jár nem?
2010. aug. 6. 11:35
 5/18 A kérdező kommentje:
szóval póráz kilőve itthon legyen szabadon az udvarba???de ha viszem sétálni futni akkor a vagánykodása miatt neki anyi ha neki megy egy nagyobb kutyának pl szomszéd jagd terrier je van szép kutya oda engedtuk hozzá az enyémet nem is bántották egymást csak játszottak egy idő után a kis takony bedurvult és fogdta a másik lábát.fura ez nem de viszont engem soha nem "bánt "???
2010. aug. 6. 11:42
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Remélem, azt is tudod, hogy a pitbullt és annak keverékét Magyarországon kizárólag ivartalanítva, engedéllyel lehet tartani?

Ha már most agresszív, mit vársz majd el tőle felnőtt korában? Felesz téged, a gyerekedet, a családtagjaidat... Aztán majd a sintéren végzi.

2010. aug. 6. 11:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az agresszivitás minden kutyánál HIBA, erősíteni, izmosítani pedig kifejlett, felnőtt kutyát szoktak, mert amíg fejlődésben van, deformálódhatnak a csontjai, tönkremehetnek az izületei.
2010. aug. 6. 11:45
 8/18 A kérdező kommentje:
nagyon jól tudom hogy milyen szabályok vannak de úgy tudom tenyészteni nem szabad tartani lehet
2010. aug. 6. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos kutyát még nem engedünk más kutyákhoz játszani, mert nincs meg minden oltása....
2010. aug. 6. 11:46
 10/18 A kérdező kommentje:
oltások???mi a fontos???ehez low vagyok??
2010. aug. 6. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!