Igaza van apunak? SOS!
Láttam fészen egy kutyus keres gazdit. Tök sovány meg rosszul bántak vele. Valami labrador keverék. Nagyon megsajnáltam. Aztán ma ki is mentem a menhelyre megnézni. Nagyon megszerettem. Tök édi bédi. Szeretném örökbe fogadni. Amúgy is akartunk még egy kutyust. Apu viszont nem engedi. Azt mondja, hogy kiszámíthatatlan lehet. Meg ő csak olyan kutyát akar akit mi neveltünk fel. Meg van két kutyusunk egy amstaff meg egy cane corso és azt mondja nem biztos, hogy betud illeszkedni és akkor mit kezdünk vele. De szerintem betudna. Meg tök édi kutyus nem hiszem, hogy agresszív lenne velünk. Azt mondja, hogyha annyira megszerettem a kutyust akkor ad pénzt és vegyek neki kaját meg keressek neki gazdit, de én szeretnék a gazdija lenni.
Szerintetek? Igaza van Apunak?
Aranyból lenne a szíved ha befogadnád!
Viszont tényleg nem tudni "mifélék" voltak a szülei és aztán lehet hogy nagyon harapós lesz de az is lehet hogy tényleg egy aranyos édike bédike cuki muki labi korcsika akkor meg tényleg megéri!De először ismerd meg a rossz oldalát!
De ha öreg kutya nem éri meg mert megszereted ő lesz a kedvenced aztán végelgyengülésben elpusztul te meg majd sirathatod 1 hétig!
És én sem hiszen hogy nagyon összeszokna egy cane corsóval meg egy amstaffal mert ezek harci kutyák.Plána akkar nem jó ha az a kutyus vad.
Szia!
Nem adok igazat,de nemet sem az apukádnak!
Ismemrem jól a staffit főleg a cane corsot és lehet, hogy nem fogadnák be,de megszokták engedni,hogy oda vidd a kutyád és megnézd,hogy kijönnének-e...Kérdésem:milyen neműek a kutyák és milyen a labrador?
Sajnos van az a fajta kislány aki szereti halmozni az állatokat, majd ha ráun, törődjön vele anyu-apu vagy cseréljük el egy másikra.
Remélem te nem ilyen vagy.
Azt elismerem hogy az a 2 kutya lehet nem áll közel a szívedhez, és szeretnél egy olyat amit lehetne szeretgetni, de akkor beszéld meg apuddal hogy valami kölyök kistestűt nézhetnétek, de pláne amíg fiatal vagy, addig ne foglalkozz menhelyivel, mert mint előttem is írták, van bennük kockázat.
Apud bölcs ember az alapján amit leírtál, tudom hogy nem ezt a választ akarod hallani, de hallgass rá, ha tapasztaltabb leszel, hálás leszel neki ezért.
Teljesen átérzem a helyzeted, de bízz a bennünk, mert van tapasztalatunk, ami majd neked is lesz, de egyenlőre hallgass ránk és apudra :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!