Van egy kutyám, 1 éves(emberi időben). Nemrég elszökött, és felcsináltatta magát egy másik kutyával, szerintem terhes.
Viszont nem akarom, hogy kiskutyái legyenek, olyan helyen lakunk ahol rengeteg autó jár(volt rá példa hogy elütötték a macskánkat:s), a kutyám viszont az útra nem megy ki, csak a kertbe stb, de el tud szökni. Szóval nem szeretném hogy bármelyik kiskutyának is baja essen,+ nem hiányzik még 2-3 kutyakölyök..DE az van, hogy ahol én élek csak egy állatorvos van, de nem lehet rábizni a kutyákat(iszik stb..) Hogyan lehetne megakadályozni, hogy megszülje a kutyákat?:( Nem azt nem szeretném, hogy ne legyenek kiskutyák, hanem csak félek, hogy elcsapja majd egy autó vagy valami:( Szüleimet viszont sajnos nem érdekli annyira, hogy felkeressenek egy állatorvost is. Mit tegyek, mi legyen a kutyákkal szerintetek? Adjatok tanácsot légyszi..!
Lehet 0, lehet 15, lehet mini méretű, és lehet olyan nagy is, h elakad a szülőcsatornában.
2012. okt. 25. 17:54
12/35 anonim válasza:
Látom emberek iszonyatossaan nehéz normális választ adni úgy, hogy nem küldjük el a másikat a p..-ba. Gratulálok. Szerencsétlen 14 éves kislány. Mit tehet ő a szülei felelőtlenségéről. Nehogy már ő legyen a hibás. Mert itt mindenki milyen önálló volt 14 évesen. Naná. Éljen a magyar mentalitás. Valakinek baja van, nehogy normális stílusba segítsen akárki is.
2012. okt. 25. 19:14
13/35 anonim válasza:
Kedves kérdező! Majd ha megértetted a falhozcsapkodós hozzászólásomat, akkor szólj!
19:12-es! Mondd már meg h te mennyivel jobb tanácsot adtál, mint én? Te is azt mondod h állatorvos, ivartalanítás, és kerítés. Full ugyanaz, mint az én tanácsom. Csak míg neked van türelmed ahhoz, h ezeket nap mint nap elmondd, nekem már kevésbé. Én a magánéletben is kutyákkal foglalkozom, túl sok olyan kutyával találkoztam már ami "felesleges" ahhoz, h higgadtan elmondjam egymilliomodok alkalommal is, h NEM KÖTELEZŐ KUTYÁT TARTANI!
2012. okt. 25. 19:16
14/35 anonim válasza:
Merre laksz kérdező? (Ha a környékünkön akkor az is lehet tudok esetleg segíteni...)
2012. okt. 25. 19:26
15/35 anonim válasza:
Ajaj. Mivel kistestű megeshet, hogy nagyobb kutya fedezte be és a szülésnél problémák merülnek majd fel. (Bár kívánom, hogy ne úgy legyen.) Mindenképp el kell vinned a dokihoz, mert így veszélyben az élete. Azért majd írd meg mi lett vele.
2012. okt. 25. 19:29
16/35 anonim válasza:
19:26 vagyok
kérdező, bocsi, dühömben elfelejtettem válaszolni is... nos tehát, énis annyit tudnék mondani hogy ivartalaníttatni kellene valahogy, esetleg nagyszüleid, vagy keresztszüleid, ha megkérnéd őket nem tudnának segíteni? merre laksz, hátha tudok segíteni.. :/
2012. okt. 25. 19:30
17/35 anonim válasza:
19:26-os! jóhogy azt nem szabod meg, h meddig maradhatok fenn este... -.-
2012. okt. 25. 19:31
18/35 anonim válasza:
Vicces... XD 2 db 19:26-os van... Én az első vagyok, aki felajánlotta a segítséget.
2012. okt. 25. 19:37
19/35 anonim válasza:
Hagyjuk már hogy szegény 14 éves kislány:D hány 14 év körüli van a környezetedben?! Mert hidd el nem kell őket félteni. Láttam én már 10 éves kis srácot munkát vállalni mert a kutyájának műtétre volt szüksége... A kislány válaszából is simán leszűrni hogy nem életképtelen.
2012. okt. 25. 19:42
20/35 anonim válasza:
Zöld zebránál most van ivartalanítási akció, a napokban láttam, bár nem tudom merre laksz. Abban meg igazuk van a többieknek, hogy meg kellett volna tanítani arra, hogy ne szökjön ki, le kéne fárasztani, mert ha te kutyát szerettél volna, vállaltad azt, hogy úgy kelsz fel suli előtt, hogy kb 20-30 percet rászánj labdázásra a kertben vagy bármire, ahelyett, hogy a fürdőben tollászkodsz. Kerítést mielőbb csináljátok meg, mert ahogy említetted, ott az autóút, remek lenne, ha a házatok előtt találnád meg hazaérve a kutyát az úton, ugye?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!