Szerintetek mit tegyek?
Van egy kutyám, 1 éves(emberi időben). Nemrég elszökött, és felcsináltatta magát egy másik kutyával, szerintem terhes.
Viszont nem akarom, hogy kiskutyái legyenek, olyan helyen lakunk ahol rengeteg autó jár(volt rá példa hogy elütötték a macskánkat:s), a kutyám viszont az útra nem megy ki, csak a kertbe stb, de el tud szökni. Szóval nem szeretném hogy bármelyik kiskutyának is baja essen,+ nem hiányzik még 2-3 kutyakölyök..DE az van, hogy ahol én élek csak egy állatorvos van, de nem lehet rábizni a kutyákat(iszik stb..) Hogyan lehetne megakadályozni, hogy megszülje a kutyákat?:( Nem azt nem szeretném, hogy ne legyenek kiskutyák, hanem csak félek, hogy elcsapja majd egy autó vagy valami:( Szüleimet viszont sajnos nem érdekli annyira, hogy felkeressenek egy állatorvost is. Mit tegyek, mi legyen a kutyákkal szerintetek? Adjatok tanácsot légyszi..!
Mikor történt a párzás?
Ha csak 2-3 kölyök születik, nagyon olcsón megússzátok, hiszen fajtától-mérettől függően akár 8-10 kölyök is lehet!!!
A legjobb megoldás azonnal ivartalanítani a szukát. Vagy vetélő injekciót adatni neki...mindenképpen állatorvoshoz kell fordulni, ha nem akartok kölyköket!
Hű, mennyi csúnya szó tolult a számra hirtelen...
Tehát neked nem hiányzik még kiskutya, de a kutyád a hibás mert EL MERT SZÖKNI, és még képes volt felcsináltatni is magát...Hát, micsoda kutya...
Ahelyett, h itt nyafognál, keress egy dokit, kérj részletfizetést, oldd meg valahogy a pénzt (diákmeló, kariajándék, bármi), ivartalaníttasd a kutyás és csináld meg a kerítést!!!!!
Azonnal ivartalaníttasd! 2 éves kora előtt nem is lenne szabad hogy vemhesüljön, mert a csontrendszere még nem fejlődött ki rendesen. Ilyenkor komplikációk merülhetnek fel a szüléskor; a; nem csináltok semmit és esetleg belepusztul a szülésbe. b; vihetitek császározni, később meg ivartalaníttattni. Szerinted? A megoldás:--------> mint már írtam és előttem mások is: AZONNALI IVARTALANÍTTATÁS!
Csak egy kis "kedvcsinálónak". Olvasd el. Érdemes.
"van egy kutyám" - így kezdődik az egész. Na nem véletlenül mondom mindig, h gyereknek NE legyen kutyája, csak akkor, ha fizeti is minden költségét.
Azt írta, ha születi nem érdekli. Akkor mit mondjak neki? Hagyd, hadd szülessen még egy rakat keverék, a kutyád hadd szökdössön jobbr-balra, sőt, a kiskutyákat majd csapd a falhoz, h ne legyen gond?? Vagy ilyesmi?
Egyértelmű, h a legnormálisabb választ fogom adni, miszerint oldja meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!