Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy kutyám, 1 éves(emberi időben). Nemrég elszökött, és felcsináltatta magát egy másik kutyával, szerintem terhes.

Viszont nem akarom, hogy kiskutyái legyenek, olyan helyen lakunk ahol rengeteg autó jár(volt rá példa hogy elütötték a macskánkat:s), a kutyám viszont az útra nem megy ki, csak a kertbe stb, de el tud szökni. Szóval nem szeretném hogy bármelyik kiskutyának is baja essen,+ nem hiányzik még 2-3 kutyakölyök..DE az van, hogy ahol én élek csak egy állatorvos van, de nem lehet rábizni a kutyákat(iszik stb..) Hogyan lehetne megakadályozni, hogy megszülje a kutyákat?:( Nem azt nem szeretném, hogy ne legyenek kiskutyák, hanem csak félek, hogy elcsapja majd egy autó vagy valami:( Szüleimet viszont sajnos nem érdekli annyira, hogy felkeressenek egy állatorvost is. Mit tegyek, mi legyen a kutyákkal szerintetek? Adjatok tanácsot légyszi..!

2012. okt. 25. 16:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag az ivartalanítás segít, mást nem tudsz tenni, ha tényleg vemhesült.
2012. okt. 25. 16:11
 2/35 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Mikor történt a párzás?

Ha csak 2-3 kölyök születik, nagyon olcsón megússzátok, hiszen fajtától-mérettől függően akár 8-10 kölyök is lehet!!!

A legjobb megoldás azonnal ivartalanítani a szukát. Vagy vetélő injekciót adatni neki...mindenképpen állatorvoshoz kell fordulni, ha nem akartok kölyköket!

2012. okt. 25. 16:13
 3/35 anonim ***** válasza:
48%

Hű, mennyi csúnya szó tolult a számra hirtelen...

Tehát neked nem hiányzik még kiskutya, de a kutyád a hibás mert EL MERT SZÖKNI, és még képes volt felcsináltatni is magát...Hát, micsoda kutya...

Ahelyett, h itt nyafognál, keress egy dokit, kérj részletfizetést, oldd meg valahogy a pénzt (diákmeló, kariajándék, bármi), ivartalaníttasd a kutyás és csináld meg a kerítést!!!!!

2012. okt. 25. 16:14
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal ivartalaníttasd! 2 éves kora előtt nem is lenne szabad hogy vemhesüljön, mert a csontrendszere még nem fejlődött ki rendesen. Ilyenkor komplikációk merülhetnek fel a szüléskor; a; nem csináltok semmit és esetleg belepusztul a szülésbe. b; vihetitek császározni, később meg ivartalaníttattni. Szerinted? A megoldás:--------> mint már írtam és előttem mások is: AZONNALI IVARTALANÍTTATÁS!

[link]

Csak egy kis "kedvcsinálónak". Olvasd el. Érdemes.

2012. okt. 25. 16:25
 5/35 anonim ***** válasza:
40%
Tehát azt nem írta, hogy a kutya a hibás.
2012. okt. 25. 16:26
 6/35 anonim ***** válasza:
64%
Persze Little Red, egy gyerek csinálja meg a kerítést, vigye el egy normális orvoshoz másik községbe vagy városba, kérjen részletfizetést, ivartalaníttassa, és menjen el dolgozni, hogy a részletet fizesse...Azért ne essünk már túlzásokba, vannak a gyereknek szülei is.
2012. okt. 25. 16:33
 7/35 anonim ***** válasza:
68%

"van egy kutyám" - így kezdődik az egész. Na nem véletlenül mondom mindig, h gyereknek NE legyen kutyája, csak akkor, ha fizeti is minden költségét.

Azt írta, ha születi nem érdekli. Akkor mit mondjak neki? Hagyd, hadd szülessen még egy rakat keverék, a kutyád hadd szökdössön jobbr-balra, sőt, a kiskutyákat majd csapd a falhoz, h ne legyen gond?? Vagy ilyesmi?

Egyértelmű, h a legnormálisabb választ fogom adni, miszerint oldja meg!

2012. okt. 25. 16:40
 8/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Milyen fajta kutyád van? Illetve milyen termetű?
2012. okt. 25. 16:51
 9/35 A kérdező kommentje:
14, Törpe schnauzer.
2012. okt. 25. 17:40
 10/35 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, hogy hány kutya születhet, de a kutyámnak 2testvére van, onnan gondoltam, hogy nem lesz 10kölyök. A párzás pár napja történt(5-6)
2012. okt. 25. 17:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!