3 éve örököltem egy staffit, most eltatjuk. Mi mást tehetnénk?
6 hónaposan örököltem meg, mert az akkori gázdája rájött, hogy nem egy porcelán kutyát vett, hanem egy érző hús vér állatot... mindegy.
Kicsinek is szörnyen agressziv volt, emberre állatra támadott, széttépte a szőnyeget. 3 oviból tiltottak ki, mert súlyosan megsebezte a csoporttársait és egy gazdit is megmart.
A kutya suliban elértünk némi váltózást, némi engedelmességet, de soha nem lehet szabadon engedni, mert támad mindenre ami él és mozog.
Szájkosárral, fojtóval, pattanásig feszült idegekkel sétál. Olyan mintha minden percben kitörni készülne.
Most nyáron nyaralni voltunk, őt meg kutyapanzióba vittük, mert ember nem volt aki vigyázott volna rá.
A panzióban mindent cafatokra tépett, még a rácsot elkezdte rágni, aminek hála felszakadt az ínye, kitört két foga.
A kisgyerekeket szívből utálja, egyszer kitépte magát apu kezéből és ráugrott egy az anyukájával sétáló kislányra... szerencse, hogy szájkosár volt rajta, de így is össze karmolta a gyereket.
Feljelentettek már minket, kaptunk pénzbírságot.
Rendőr nagybátyám beszervezett minket egy rendőrkutya kiképző tanfolyamra, de ott sem tudtunk maradni, mert engem állandóan cibált, morgott, hörgött.
Voltunk egyéni tanfolyamon, sőt kutyapszihológusnál, de több pénzt nem tudunk rááldózni.
A barátaink elmaradtak, a szomszédaink félnek.
Éjszaka szabadon van az udvaron, de dühében, vagy unalmában mindig tönkre tesz valamit.
Rám úgy ahogy hallgat, de a család többi tagját támadja. Így amíg én nem vagyok otthon, ő el van zárva.
De már beleuntam abba, hogy mindig rettegek, hogy mikor kit fog bántani legközelebb.
Másfél évig dolgoztunk össze a fajtamentőkkel, hogy legalább egy olyan kuty legyen belőle aki valami telepen örző védőként dolgozhatna . De nem jártunk sikerrel.
Megharapta a trénerét.
De látszik rajta, hogy 20e ftos "fajtatiszta" amstaff. Éljenek a szaporitók... miattuk kell most meghaljon.
Számomra hihetetlenek ezek a sztorik, hogy a kutya okkal-ok nélkül csak úgy ráveti magát egy járókelőre, hogy megtépje :O :O :O
Hol laktok?
A kutya azért is lehet agresszív, mert nincs lemozgatva, unatkozik, azt hiszi, hogy ő irányít titeket!
Napi fizikai-szellemi kidöglesztéssel és határozott, de következetes fellépéssel lehetne rajta változtatni szakemberek irányításával...
A Cerberos kutyasulit ajánlom, ők ilyen esetekre is specializálódtak!
próbáld felvenni a kapcsolatot cesar millannal, (komolyan)
hátha valamilyen módon tud segíteni. tudom h messze van, de talán ír egy levelet amiben ad pár jó tanácsot.
nekem végső esetben ez jutna eszembe a helyedben
Ez tényleg meredek! Sajnálom!A leírtak alapján tényleg megtettetek mindent!
Éljenek a szaporítók!!:/
Nem a szaporítók hanem a vevők...
Fizikailag volt bántalmazva?
Persze, hogy nincs lemozgatva, én vagyok az egyetlen aki hozzá közel mer menni, én viszem sétálni is a magam 55 kgjával.
Este annyit mozog amennyit akar, 3 hektáros terület áll a rendelkezésére.
Ki is használja a nyúl, róka és macskatetemekből ítélve.
Mint mondtam kiskorában is ilyen beszámíthatatlan volt, eđigi élete során 8 szakembert sebesitett meg valamilyen módón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!