Mit tehetnénk a kuvaszunkkal?
igen, valószínűleg ezzel foglalja le magát...
az én kutyám is akár mit csináltunk a kerítéssel, kiszökött és csirkét vadászott.
Addig is rengeteget foglalkoztam vele, de nem kapott feladatot.
Amióta kutyasuliba járunk, csak úgy ragyog a szeme a boldogságtól, hogy meg van a feladata a falkában!
Ha nyitva van a kertkapu, akkor sem megy ki.
Egy próbát megérne...
Egyszerű. Ha rajtakapjátok, akkor jól el kell verni. Ha már csak a kacsa teteme van ott, akkor késő, nem fogja érteni miért büntetitek meg.
Jó pásztorkutya nem bánthatja a rá bízott állatot, ezért régen megölték a kutyát.
Még nagyon fiatal, de ha később is ezt csinálja, akkor el kell távolítani.
kedves utolsó, nagyon értelmes ez a hozzászólás...
ha értenél a kutyaneveléshez, azt is tudod, hogy a kutya egy jó nagy verésből nem fogja megérteni, hogy egyáltalán nem szabad kacsát megölnie.
ahhoz minimum 400x kellene elverni kacsaevés közben.
ha a kutyasuli nem segít, áldozzatok rá kicsit, és kerítsétek el úgy a kacsákat, hogy a kuvasz ne tudjon hozzájuk férni...
ha a kerítés közelébe megy, rögtön mondjátok, hogy NEM.
utána adjatok neki más feladatot, és dicsérjétek meg!
Ezt kismilliószor elismétlitek, és meg fogja tanulni.
Semmi baj a kutyával, csak unatkozik.
jézus mária de okosak vagytok kedves "máshol megölik az ilyet" hozzászólók...
csakhogy máshol a kuvasz kölyök kora óta megy az anyjával "dolgozni", az nem a vérében van, hanem megtanulja!!!!
honnan az isten nyilából tudná ez a szerencsétlen, hogy nem eheti meg a kacsát???
csak azzal is vigyázz, hogy hogyan neveled!
a s.ggrecsapástól pl. elég komoly komplexusai alakulhatnak ki.
ha a kacsák közelébe megy, szólj rá hangosan, határozottan, hogy nem!
ha kergeti, megrázod a grabancát és megint nem!
ennél több nem kell, a juhászok sem verték a kutyát, ezt nem tudom, honnan veszed.
a tudatlan falusi parasztok, azok igen.
bottal, ilyesmivel meg SOHA nem jusson eszedbe fenyíteni.
később te járhatsz rosszabbul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!