Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hiszi azt sok önjelölt...

Miért hiszi azt sok önjelölt kutyaszakértő, hogyha vesz egy klikkert, akkor már jólnevelt, szófogadó kutyája lesz?

Figyelt kérdés
Aztán csodálkozik, ha mégsem.
2012. szept. 25. 22:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert igazuk van. A klikker egy távirányító, amivel hirtelen minden kutya kezelhető lesz.
2012. szept. 26. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:
forditott távirányitó.
2012. szept. 26. 20:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a klikkert - illetve tudom, hogy mire használatos, de elvagyok nélküle - val'szeg önjelölt szakértő lehetek én is vagy mi:)

A 2 éves yorki kutyám nevelem kisebb-nagyobb sikerrel folyamatosan, Jan Fennel és az ittlévő VALÓBAN kutyához értők tanácsai alapján!:))

2012. szept. 27. 12:03
 24/24 anonim ***** válasza:
nagyon hasznos dolog, én például sokat használom, ha a távolban levő kutya jó viselkedését meg akarom erősiteni. Pl. apportfelvételnél, előreküldéskor, stb. ha jól használja az ember, nagy segitség.
2012. szept. 27. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!