Miért hiszi azt sok önjelölt kutyaszakértő, hogyha vesz egy klikkert, akkor már jólnevelt, szófogadó kutyája lesz?
" Mi az a klikker? "
Emlékszel, hogy régen a búcsúkban lehetett kapni ilyen kis vasból készült kattogó békát? Na, az a klikker.
Csak manapság a békasága megszűnt, inkább szögletes műanyag dobozra hasonlít és a céltalan kattogtatás helyett állatok kondicionált megerősítéssel történő tanítására használják.
Ilyen tökéletes leírást még nem hallottam a klikkerről, köszönöm, bearanyozta a napomat :D
(Kattogó békát meg venni fogok, nem is tudtam, hogy lehet még kapni :3)
OFF
Akumi nekem van kattogó békám :-)
Próbáltam klikkerként használni, de valahogy kell rá valami madzagot tennem, hogy könnyebb legyen fogni.
" A kérdező kommentje:
Szánalmas. Azt hiszik egy klikker elég egy kutya idomításához.
Oda sok minden más is kell."
Bizony, az "idomításhoz" sok minden más kell.
Viszont a kutyákat tanítják, nevelik,képzik, nem idomítják.
és aki meg valóban ért hozzá nem is mindig használ klikkert.
tehát a kettő valahogy nem függ össze. A másik pedig mindenki elkezdi valahol. Van egy mondás. az első kutyáját azért rontja el az ember, mert nem tud semmit. A másodikat azért, mert azt hiszi már mindent tud. Ugy a harmadiknál szokott a kép nagyjából összeállni:)
Köszi 23:24-es!!! Nem ismertem az oldalt, de most olvasok nagyon.
Aztán veszek egy klikkert, és önjelölt kutyaszakértő leszek. :D
(De közben jól fogunk szórakozni: a kutyám és én.)
És neked miért fáj az, ha valaki klikkerezik? Egyáltalán honnan veszed, hogy nem értenek hozzá?
A kérdésedet pedig jelentettem, egyértelmű, hogy csak provokálni akarod a népet. Úgyhogy élvezkedj, mert lassan remélhetőleg törlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!