Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek mi a kedvenc kutyafajtája?

Kinek mi a kedvenc kutyafajtája?

Figyelt kérdés
lehet .keverék is,meg ritka fajta is.Ha van saját kutyád,annak milyen fajtáju

2012. szept. 24. 18:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
86%
Bernáthegyi, újfunlandi
2012. szept. 25. 13:36
 32/52 Miszti3 válasza:
77%

Volt eddigi életemben egy Hasky, 2 farkaskutyánk, most pedig egy magyar vizslánk van. Ez utóbbi tudott igazán a szívemhez nőni, mert egy kis szeretegomboc. Aki kutyát akar tartani, az ne is gondolkodjon vizsibe, mert ők közelebb állnak az emberhez egyéniségben, figyelmességben, észjárásban, nem is tudnak nem családtagként viselkedni. Éppenhogy csak nem szólalnak meg, vagy válaszolnak. A szemükkel olvasnak a szemünkben, és viszont. Nagyon aranyosak.

A Huskynk miatt majdnem szétesett a család, utolsó pillanatban sikerült elajándékozni. A farkaskutyáknak is vannak igazán jó jellemvonásaik, kedvesek, rgaszkodók a végtelenségig, szerettem is őket, de a szívemet nem tudták annyira mélyen megérinteni, mint a másfél éves vizslánk. Ezután semmilyen más kutya szóba sem kerülhet.

2012. szept. 25. 13:58
 33/52 A kérdező kommentje:
Előző ez meghato volt.köszönöm
2012. szept. 25. 14:13
 34/52 anonim válasza:
81%

Staffordshire, pitbull, dobermann, argentin dog, westie.

Mindenki kinevet, mikor a sok robosztus kutya után mondom a westie-t. :D

2012. szept. 25. 22:44
 35/52 anonim ***** válasza:
76%
Beagle (ők vannak most is) basset hound és boxer (ők már sajnos nincsenek, csak a szívemben, de majd lesznek újra)
2012. szept. 26. 01:25
 36/52 anonim ***** válasza:
76%
Magyar vizsla, mudi, komondor. Jelenleg sajnos nincs kutyánk. :(
2012. szept. 26. 14:50
 37/52 anonim ***** válasza:
86%
am "kedves" mindenkit lepontozó. mi okból teszed ezt? mert több válasznál is láttam, h 100%-ig hasznosnak tűnik, de most olyan 70-80% között van... pedig csak leírták, hogy nekik mi a kedvencük...mi a gond ezzel, mért kell lepontozni?
2012. szept. 26. 20:07
 38/52 anonim ***** válasza:
91%

#37: adom a véleményed!

Elég idegesítő ez a lepontozás... és szánalmas is. Valakinek tényleg ez okoz örömöt?! Csak sajnálni tudom az ilyet...

Ez egy "közvélemény kutatós" kérdés, erre nincs válasz!

Az első válaszolók között voltam és miután válaszoltam rögtön jött, hogy 0%-ban hasznos -.- Én pont ezért mindenkit FELpontozok!!!

2012. szept. 26. 20:48
 39/52 anonim ***** válasza:
89%

*erre nincs ROSSZ válasz.

(bocsi nem tudok írni)

2012. szept. 26. 20:51
 40/52 anonim ***** válasza:
88%

roti, pitbull, boxer, staffordshire terrier.

Bichon Bolognesem van. őt is szeretem, de a harcikutyákba vagyok szerelmes.

(de ezt ne mondjátok el neki. ;):D)

2012. szept. 26. 23:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!