Kinek mi a kedvenc kutyafajtája?
Volt eddigi életemben egy Hasky, 2 farkaskutyánk, most pedig egy magyar vizslánk van. Ez utóbbi tudott igazán a szívemhez nőni, mert egy kis szeretegomboc. Aki kutyát akar tartani, az ne is gondolkodjon vizsibe, mert ők közelebb állnak az emberhez egyéniségben, figyelmességben, észjárásban, nem is tudnak nem családtagként viselkedni. Éppenhogy csak nem szólalnak meg, vagy válaszolnak. A szemükkel olvasnak a szemünkben, és viszont. Nagyon aranyosak.
A Huskynk miatt majdnem szétesett a család, utolsó pillanatban sikerült elajándékozni. A farkaskutyáknak is vannak igazán jó jellemvonásaik, kedvesek, rgaszkodók a végtelenségig, szerettem is őket, de a szívemet nem tudták annyira mélyen megérinteni, mint a másfél éves vizslánk. Ezután semmilyen más kutya szóba sem kerülhet.
Staffordshire, pitbull, dobermann, argentin dog, westie.
Mindenki kinevet, mikor a sok robosztus kutya után mondom a westie-t. :D
#37: adom a véleményed!
Elég idegesítő ez a lepontozás... és szánalmas is. Valakinek tényleg ez okoz örömöt?! Csak sajnálni tudom az ilyet...
Ez egy "közvélemény kutatós" kérdés, erre nincs válasz!
Az első válaszolók között voltam és miután válaszoltam rögtön jött, hogy 0%-ban hasznos -.- Én pont ezért mindenkit FELpontozok!!!
*erre nincs ROSSZ válasz.
(bocsi nem tudok írni)
roti, pitbull, boxer, staffordshire terrier.
Bichon Bolognesem van. őt is szeretem, de a harcikutyákba vagyok szerelmes.
(de ezt ne mondjátok el neki. ;):D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!