Van egy Rottweiler-Dobermann keverék kiskutyám. Ha megnő akkor a Rottweilerre vagy a Dobermannra fog hasonlítani?
hát ha van kiskutyád, akkor nézz körbe az interneten, hogyan nézz ki egy Kicsi Rottweiler, és egy Kicsi dobermann és hasonlítsd össze a kiskutyádat ami a kettő keveréke.
Látnod kell rajta a külömbséget, más a feje, hoszabb, rövidebb, nagyobb a teste, vagy vékony de izmos.
Biztos, hogy ez dobi-roti mix? Nem lehet hogy legalább az egyik szülőben van valami más is? Mind a két fajtának vörös jegyei vannak fekete alapon és a fehér egyikben sem megengedett, a képeket elnézve neki inkább sárgás jegyei vannak és fehéret is látni benne.
Mindenesetre valahol a 2fajta közt lesz majd kinézetre (ha a szülők azok amiket írtál), mert nem hasonlít konkrétan se egy dobi, se egy roti kölyökre, meg mintha a szőre is picit hosszabb lenne.
(azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a dobermann is a pincherek közé tartozik és néhány országban nem dobermann hanem doberman pincherként ismerik)
Ne is a fajtája miatt szeresd, hanem a természetéért. :) Nagyon szép kutyus, a feje kifejezetten rotis, bár a fülei nagyobbak, mint egy rottweilernek. Szerintem erős, robosztus kutyus lesz, de nem annyira, mint egy tiszta roti. Mellkason a fehér jegy még kölyökkorban előfordul, aztán ez vagy kihullik, vagym egmarad, az én fajtatiszta rotimnál pl élete végéig maradt ott pár szál. Remélem segítettem. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!