Üdv! Az normális, hogy a 6 hetes pitbull keverékem megszexuálja a lábam? O. O vagy ennek nincs köze az ivarérettséghez?
Megszexuálja. XD
Biztos Kóka János volt a tenyésztő és belenevelte az erőszakszexet.
Amúgy tényleg valami olyasmi, mint amikor megjelöli a területét.
Az ő szempontjából teljesen normális, ő ezzel csak azt mondja neked, hogy: "Hat hetes vagyok, de én vagyok a főnök, a falkavezéred."
Ez a te szempontodból abszolút nem... - hogy is kérdezted? - normális. Nem szabad hagyni neki, hogy ledomináljon téged, elvileg ugyanis neked kéne lenned a falkavezérének (de szép magyar mondat...).
Ezentúl mindenképp tiltsd le, ha ledominál téged - bármilyen testrészedet.
Ezen kívül ajánlanék egy cikket és egy videósorozatot a falkavezérségről. sosem lehet elég korán elkezdeni:
6 hetes kutya, és már ledominálja az embereket? Az igen, lesz még vele elég bajod, ha nem kezded el már most nagyon komolyan fegyelmezni.
Mert egy 3-4-5 hónapos kutyánál azt mondom, hogy belefér, az már próbálkozik, de egy 6 hetes? Tényleg ne engedjétek neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!