Budapesten legjobb kutyasuli? Pitbullról van szó.
Akkor Cerberos, verekedtetett pitbullokat is rehabilitálnak, ez csak elég jó :)
A Népsziger amúgy kimondottan klikkercentrikus suli.
A Népszigetit az első válaszolónak írtam, itt lakom a sulitól nem messze.. A Cerberosról hallottam már, megkérdezem őket, csak az meg messze van, de megéri.
Olvastam a Sharpei-es kérdést.. nagyon sajnálom. :( Az a baj hogy én nem is féltem a kutyámat, de a többit féltem tőle, mert ha ez nekimegy valaminek rohadt nehéz leszedni róla.. de amúgy egy halál nyugodt kutya emberekkel.
"Budapesten legjobb kutyasuli?"
Egyértelműen a Cerberos.
A világ végéről megéri kijárni hozzájuk.
Kedves Norina!
Válaszolgatok az általad kiírt kérdésnél neked is bőszen, szóval "beszéltünk" már ma este.
Csak arra szeretnélek megkérni, hogy ne fröcsögjön belőled ennyire a gyűlölet, hidd el ez sehova nem vezet.
Tudjuk, átérezzük és megértjük, hogy teljesen kivagy amiatt ami a kutyáddal történt, de az általad most leírtak akkor sem célravezetőek.
ma 00:26
Ha a kutyád megvédte volna magát, úgy gondolod, nem lettek volna sérülései? Komoly verekedésnél is előfordul sérülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!