Melyik a legjobb Angol Cocker Spániel kennel?
Hát, szerintem a Rizibizi.A tenyésztő eléggé tapasztaltnak tűnik, kutyáiról és írásából ítélve.Az eredményeik magukért beszélnek.Szép kutyáik vannak, úgy tűnik jó helyen.Plusz, hogy a La scale-nél is vannak kutyáik.
Én őket választanám.
Az én személyes kedvencem ez a kennel. Küllem, egészség és jellem terén az ő kutyáik tetszenek a legjobban:
Szép kutyáik vannak, és már meg sem lepődtem, hogy a náluk lévő Rizibiziből származó kutya champion várományos.Szép eredmények is vannak.
Én azért még mindig a Rizibizit választanám, bár nem vagyok spánielszekértő.
Köszönöm mindenkinek!
Úgy döntöttem hogy a Rizibizből fogom hozni a következő Spánielemet.Sok jót hallottam felőlük.Habár van aki azt mondta "nagyüzemi tenyésztők".Mondjuk tény hogy elég sűrűn van náluk alom.De Bronzkoszorús mestertenyészet.Még megnéztem a Fűzberkit is.Ők arany koszorús mestertenyésztők.De náluk főleg arany és fekete kutyák vannak.
Köszönöm!Hát eléggé tetszik a csoki.De az arany régi kedvencem.Már volt arany cockerem és coboly is volt.De egyik sem kiállítási kutya volt.
Gondolkoztam még az of Vama's Dogs kennelen is.Őket személyesen ismerem.De nektek mi a véleményetek erről a kennelről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!