Melyik a legjobb jack russel kennel?
Figyelt kérdés
Agilityzni , frisbeezni és egyéb kutyás sportokat szeretnék vele csinálni.
Hallotam a Koppány kennelről de semmit nem találok róla...
2011. okt. 10. 16:18
1/7 anonim válasza:
Őket nagyon tudom ajánlani..szerintem Náluk van a JRT-k kiválóságai :)
2/7 anonim válasza:
Hát ha kaszavölgyiék úgy kutyáznak, ahogy sünöznek, akkor őket felejtsd el :D
3/7 anonim válasza:
Ember! láttad az eredményeiket..-.-" amúgy 1. vagyok..ilyen eredményeket nem lehet megvenni a Józsefvárosi piacon..kemény munkával lehet csak elérni..
4/7 anonim válasza:
17 X BEST JUNIOR
4 X BOB
11 x CAC
1 X CACIB
3 x res.CACIB
ROMÁN CHAMPION
SZERB CHAMPION
HUNGÁRIA JUNIOR CHAMPION
ROMÁN JUNIOR CHAMPION
SZERB JUNIOR CHAMPION
MKSZ JUNIOR CHAMPION
2011. ORSZÁGOS TERRIER KLUB KLUBGYŐZTES
2010.ORSZÁGOS TERRIER KLUB: FIATAL KLUBGYŐZTES
2010.OSZTRÁK TERRIER KLUB: FIATAL KLUBGYŐZTES
2010.ROMÁN TERRIER KLUB: FIATAL KLUBGYŐZTES
2010.CHAMPIONOK CHAMPIONJA
2010 MKSZ DERBY GYŐZTES
2010 MEOE DERBY GYŐZTES
BABY BEST IN SHOW
Ez egy kutyájuk eredményei..aki mellesleg szuka nagyon nem mindegy..
5/7 anonim válasza:
Akkor elmondom, hogy mikor állatorvosnál dolgoztam, behoztak egy sokszoros fajtagyőztes németjuhászt... Kb. úgy nézett ki, mint egy keverék, amit az utcán szedtek össze t9bb hetes kóborlás után, de nem is ez volt a pláne benne. A fogsora meg az ínye közé egy részen befért több ujjam is, azon csodálkoztunk, hogy még a helyén vannak a fogai, mikor nem is kapcsolódnak az ínyéhez. Na, azóta nem hiszek a címeknek...
6/7 anonim válasza:
Értem hogy az a szegény juci nem volt valami jó formában..de attól még nem kell senkit leírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!