Melyik mudi kennel a legjobb ha agilityzni szeretnék vele?
Van olyan kennel ahol direkt erre tenyésztenek?
Vagy ahol sportosabb mudik kaphatók?
Ez állítólag egy nagyon jó kennel, bár nem kifejezetten agilityre tenyésztenek de nagy hangsúlyt fektetnek a munkára, így innen biztos kerülhet ki jó adottságokkal rendelkező kölyök.
Nekem is az első által adott kennel a kedvencem, de már sokszor hallottam, hogy csalódtak bennük, és oda is van írva, hogy ők nem sportkutyának tenyésztik. :(
Ott van még a Kormosvári-Hajtó kennel vagy az Irhaberki, de utóbbiban meg elég antiszoc a tulaj, olvasgattam elég nagy veszekedéseket közte és a többi kutyás között, és több oldal után sem derült ki számomra, hogy mi a baj. A Kormosvárinál nagyon kevesek.
nem tudom mennyire aktuális még de azért leírom.
nekem személyes tapasztalatom van az Irhaberki kennel tulajdonosnőjével, nagyon kedves, közvetlen és nyílt személy, érdemes beszélni vele. ő kifejezetten sportra ad el kutyát kivéve ha a kiskutyus személye nem arra illene de az ritka. a Kormosvári-Hajtóból egy kifejezetten sportkutya jött ki - Pletyka - de ő a kiállításokra specializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!