1 éves kan, szocializálva volt eleget, konfliktuskerülő, ok nélkül nem támad, de ha megtámadják kijön belőle a tipikus pitbull és onnantól kezdve azt a kutyát messzire el kell kerülni, nem az első eset hogy megtámadják, nagyon domináns. NEM vagyok klikker párti..
Egyetértek Norinával! Nem tudom, hogy akiket zavarja a véleménye, azok nézték-e már végig, hogy az ő kutyájuknál egy többször nagyobb megpróbálja megölni! Én már igen! És higyjétek el, szerencséje, hogy nem adta fel, mert különben már biztos nem élne... Minden próbálkozás jobb mint ha csak hagyja magát, minden esélyt meg kell ragadni.
Kérdező, mindenkinek más felel meg. Szerintem sokkal többet segítene, ha megnéznéd a honlapjukat, elmennél egy órára vagy megkeresnéd őket valami fórumon. És sajnos vannak dolgok amiket el kell fogadni egy kutyában. Egy vadászkutyából sem lehet kinevelni a vadászösztön, egy őrző-védő sem lesz mindenki kutyuskája. Aki nem ismeri be, hogy egy ilyen fajta kutya bizonyos keretek között veszélyesebb lehet mint mások, az buta.
2012. aug. 20. 11:00
12/21 anonim válasza:
Mindenképpen tüköriskola, van a népszigeti, az őrmezői és a rákoscsabai.
Az is kérdés, hogy ha nem is a Te kutyád kezdi, de le tudod-e állítani? Azt azért megjegyzem, hogy elég szép, hogy elérted nála, hogy nem kezdeményez támadást! Ügyes vagy!
2012. aug. 20. 11:02
13/21 anonim válasza:
De ugye emiatt az eset miatt Te nem gondolod azt, hogy ebből az következik, hogy az összes németjuhász harcias? Mert itt kezdődnek a problémák.
És, az igaz, hogy aki azt hiszi, hogy egy pittbull bizonyos körülmények között veszélyesebb lehet egyes kutyafajtáktól, de itt a BIZONYOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT-ön van a hangsúly. Remélem, ebben egyet értünk...
(egy nem agresszív németjuhász gazdája)
2012. aug. 20. 14:00
14/21 anonim válasza:
Próbáljatok már a témánál maradni, nagyon sajnálom én is a szétharapott kutyát, de az a sztori baromira nem segít a kérdezőnek.
2012. aug. 20. 14:08
15/21 anonim válasza:
Egyértelműen mondhatom a német juhász kutyák kiszámíthatatlanok, bármelyik pillanatban képes az ellenkezőjévé válni, mint amit akár 5 ,6 évig a gazdája felé mutatott, bár igaz mi inkább roti pártiak vagyunk,volt egy pár de több ismerős, tenyésztő baráti köreinkben elismeri, hogy a német juhász már nem veszélytelen, nagyon kell velük vigyázni. Lehet évekig kedves bújós, és hirtelen támad emberre állatra egyik pillanatból a másikra.
2012. aug. 20. 14:39
16/21 anonim válasza:
Persze azért akadhatnak kivételek, de egyet én megtanultam hosszú évek alatt, hogy a mi családunkba német juhász nem lehet, 5 éve támadott meg hátulról egy a saját kapumban váratlanul minden ok nélkül 4 láb műtéten estem át, az akkori rotim megmentette az életem, mert a dög leterített a rotim, óriásit ugrott a boxból és elintézte, neki köszönhetem,hogy most is beszélgethetek veletek. Annak a kutyának a gazdája sem értette, hogy az addig teljesen szelíd kutyája mért támadott meg, egyébként ennek a német juhásznak a gazdája sem akarja elismerni, hogy az ő kutyája támadott az enyémre, bár az egész utca végig nézte, mert szerinte az ő kutyája olyan akinek nyitva hagyhatja a kaput akkor sem megy el, csak éppen ha kutyát lát nyakra megy, pár napja a szomszéd gyereke volt veszélybe miatta. Szóval röviden én megállítanám a német juhászok tenyésztését! Azért nektek drukkolok, hogy ne legyen később sem problémátok vele.
2012. aug. 20. 14:46
17/21 anonim válasza:
Norina ne itt terjeszd már az ökörségeidet. Ugyanennyi erővel a rotik meg kiszámíthatatlanok, mert 3 rottweiler széttépett egy gyereket nemrég. Az egy dolog, hogy te magad komolyan elhiszed ezeket a baromságokat, de hogy még itt meg is osztod, ráadásul a kérdéshez köze nincs.
2012. aug. 20. 14:49
18/21 anonim válasza:
11:00 vagyok, az én kutyámat rottweiler akarta megölni, de ettől függetlenül nem utálom a rotikat, hanem a h*lye gazdákat. Viszont az is igaz, hogy séta közben a legtöbb támadónk német juhász viszont ez azért van, mert olyan gyakori. Más fajták nehezen tudnak megtámadni, ha nincs is belőlük a környéken...
2012. aug. 20. 14:49
19/21 anonim válasza:
Népsziget! csak ajánlani tudom őket.
2012. aug. 23. 23:05
20/21 Serenity-cica válasza:
en csak annyit fuznek hozza itt a kommentekhez, hogy teljesen megvaltoztatni nem lehet egy kutyat. egy nemetjuhasz lehet orjongo fenevad es egy pitbull is lehet szelid barany. szerintem neveles kerdese az egesz. a jellemuk meg olyan 10-20%-ban mas. (jol nevelteknel) nekem 3 pit bullom van. soha nem jartunk kutyasuliban, de ok soha nem morognak senkire (ha ott vagyunk), egymassal sem ugrottak ossze soha. vagyis igen, mikor hozzank kerultek. 1 honap alatt megtanultak, hogy egymasra meg csak ra sem mordulhatnak. a kant elvittem multkor setalni es egy no elengedte a kutyajat a boltnal. a kutya odajott hozzank a non meg latszott, hogy szivnfarktus kerulgeti. a masik kutya elkezdete az enyemet szimatolni meg piszkalgatni, de o semmit nem reagalt vagyis vissza szimatolt, de nem bantotta. azelotti setanal ugyanigy odajott egy masik kutya es elkezdtek szimatolni egymast. nem is volt semmi baj, de aztan a masik kutya hirtelen elkapta az enyem pofijat es elkezdte huzni morogva. az enyem valahogy kitepte a fejet es rakapott a nyakara. majdnem megfolytotta. ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem tamadt, csak vedekezett, mikor szukseg volt ra. ha a tied is ennyit csinal, akkor nem kell emiatt kutyasuliba vinned. csak ne setaltasd poraz nelkul. ha meg mas poraz nelkul setaltatja az ovet, akkor vessen magara.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!