Szerintem ez a kutya nem keverék, hanem szaporítós KÁJ. Nem kellene megírni nekik? Azért lakásba meg akárkinek nem adnám
Mi az a KÁJ? (Bocsi, de három betűre nem enged rákeresni az oldal)
Amúgy szép a kutyus :)
Köszi a válaszokat!:)
Írtam nekik, mert aztán láttam, hogy kérik is, hogy ha valami adat hibás, akkor írjunk...
Még nem válaszoltak.
Meg azt nem tudják, hogy más kutyákkal barátságos-e.
Idegen emberekkel is az lehet.
Csak kérdés, hogy szocializálódott... na meg a KÁJ a gazdájához pont úgy bújik, ahogy leírták... de hogy mi vált ki védőösztönös viselkedést, azt csak a jóisten tudja... Remélem, megfelelő gazdihoz kerül.
Az egyik válaszoló írta, hogy írt a fajtásoknak.
Van KÁJ fajtamentés?:O
Rágugliztam, de nem találok. Tök jó lenne, ha lenne!
Meg kaukázusi fajtamentés érdekelne. Látom, hogy nekik nincs külön helyük, csak egy gyűjtő honlapjuk, hogy hol vannak kauk.
A szomszédból pár napja vitték el a kaut, mert már nem kellett őrzésre, eladják a telket. Félek, Tuncsikék gyepijére került, ahol igen hamar véget érhet az élete.
Szegény, már öreg kutyus... és pont öreg korára kell így kib.szni vele.
Szóval tudtok valamit tanácsolni, ha kiderül, hogy tényleg a gyepin van, fordulhatok valakihez?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!