Mi a kedvenc magyar kutyafajtád?
Figyelt kérdés
Az én kedvencem a magyar agár, de neked melyik?2012. aug. 27. 19:40
2/28 anonim válasza:
Mi pulit tartunk, már nagyon régóta, (sokadik generáció:))
és ők nagyon a szívemhez nőttek.
Igazi jelenségek, hatalmas szívvel. Nálam abszolút ők a nyerők, de amúgy a komondorokat is nagyon szeretem.
Ismerek néhány komondort, és még nem tettem le róla, hogy egyszer nekem is lesz! :)
3/28 anonim válasza:
Nekem a komondor.
Sajnos egy éve már nem együtt sétálunk:(
5/28 anonim válasza:
Nekünk beagle-ünk van. Menhelyről hoztuk, mert megszökött többször is a gazdájától. Sajnos, ez jellemző a fajtára. De egy tünemény!!! Nagyon szerethető kutyafajta.
7/28 anonim válasza:
Csakis a Mudi!! Abszolút kedvencem, az összes kutyafajta között is.
8/28 anonim válasza:
Mudi, de nem csak a magyar kutyafajták között a kedvencem hanem az összes kutyafajta közül az egyik nagy kedvencem (az aussie mellett) :)
9/28 anonim válasza:
Kuvasz! Most is kuvaszunk van és ha a körülmények engedik, életem végéig kitartok a fajta mellett.
10/28 anonim válasza:
Kuvasz,mert azt ismerem és az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!