Melyik a kedvenc magyar kutyafajtád? És miért?
Figyelt kérdés
Nekem a magyar vizsla. Szerintem nagyon szépek.2010. márc. 15. 12:16
1/21 anonim válasza:
Nekem a magyar vizsla és a mudi.
2/21 anonim válasza:
A mudi Istenként néz a gazdájára, kedvéért a tűzbe is bemegy. Rendkívül okos, szófogadó. Sajnos nem túl népszerű fajta.
A komondor pedig a legjobb házőrző kutya a világon.
3/21 anonim válasza:
Nekem kuvaszaim vannak.Az egyik szoszerint az eletet adta ertem.Szeretlek Tinacska....
4/21 anonim válasza:
Magyar vizsla! Van is 3 és imádom Őket!!(egy 9 éves,egy 7 éves és egy 2 éves)
5/21 anonim válasza:
Magyar vizsla, mert az van nekünk is és nagyon szép és okos
6/21 anonim válasza:
Mudi.Mert szép,okos,és egygazdás.Nekem ő az álomkutya.Most sajnos nincs mudim,de remélem ez egy-két éven belül változik.
7/21 anonim válasza:
Nekem a kuvasz! Gyermekkoromban volt nekünk. Nagyon jó a természete, én imádtam.
8/21 anonim válasza:
A Magyar Vizsla :)
De szeretnék egy mudit is,mert gyönyörű és okos kutyák :) Eddig csak jót hallottam róluk :)
Ő az enyém:
9/21 anonim válasza:
ucsónaK:
egy kicsit hízhatna a kutyád
Nekem a pumi, a puli és a vizsla tetszik.
a komondor a házőrzőnk a pumik a terelőebeink.
10/21 anonim válasza:
westie.
mert édes pofa, imád játszani, barátságos, mókás, követ mindenhova, és gyönyörű:) stb stb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!