Kedvenc magyar íród?
Fekete István: Tüskevár és Téli berek
Örök darab, minden évben elolvasom, amióta kötelező olvasmány volt általánosban.
Talán azért a kedvencem, mert szeretem a természetet, és sztm szinte látod magad előtt, amikor olvasod.
Egyébként minden írása tetszik (már amiről tudok, és olvastam)
Kosztolányi prózái, illetve az Akarsz-e játszani?
Igazán nem tudnám megindokolni miért, nekem van benne valami könnyedség ami megfogott.
20/L
Ez első kettőt én is imádom gyerekkorom óta:)
Kosztolányitól most olvasom az Aranysárkányt, ami sajnos nagyon nem jön át:S Pedig úgy emlékszem, az Esti Kornél tetszett.
Molnár Ferenc
Liliom
Nagyon megfogott, szerintem gyönyörű mű. Rövid, de mégis elgondolkodtató. (:
Szeretem tőle még a Pál utcai fiúkat is, már azelőtt többször elolvastam, hogy feladták volna kötelezően az iskolában. Azóta is többször olvastam, nem tudom megunni, mindig megsirat. :)
Leiner Laura: az összes könyve
böszörményi gyula: Gergő és az álomfogók
Sajnos (még) nem sokat ismerek. Papp Dóra a kedvencem, szerintem az ezerszer bejáratott, unásig ismételt ifjúsági romantikus történetekbe képes volt újat mutatni, mondanivalót csöpögtetni bele. A Bolyongó a kedvencem tőle.
De kedvelem Böszörményi Gyulát (nyugodjon békében) és Bessenyei Gábort is. On Sai-t is de tôle még szánalmasan keveset olvastam. John Cure és Leslie L. Lawrence még mindig várólistás, esküszöm egyszer bepótolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!