Kinek mi a kedvenc kutyafajtája?
Figyelt kérdés
lehet .keverék is,meg ritka fajta is.Ha van saját kutyád,annak milyen fajtáju2012. szept. 24. 18:43
21/52 anonim válasza:
Boxer, dogo canario, bull terrier, papillon.
22/52 anonim válasza:
csivava, keverék, husky, pitbull, weimari vizsla, angol agár, dán dog
nekem pedig egy keverékem van
23/52 anonim válasza:
Golden retriever, beagle, és bullmasztiff. Nálam ők a tuti favorit. :)
24/52 anonim válasza:
Nekem a Szibériai Husky, mert ilyen fajtájú volt az első kutyám, és nagyon megszerettem a jellemét.
25/52 anonim válasza:
Yorkshire terrier, jack russel terrier, angol bullterrier.
26/52 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolok
2012. szept. 24. 21:20
27/52 anonim válasza:
boxer és mudi. Boxerem van most, a mudi pedig azért, mert amikor még nagyon pici voltam, volt egy mudink, aki mindent megengedett nekem, állítólag úgy vizsgálgattam, mintha orvos lennék xDD
28/52 anonim válasza:
Nekem malinoisom van és egy keverék kutyus ők örök kedvenc:) De csehszlovák farkas, husky, lajka, munkavonalú némtjuci, német vizsla , beauceron.
29/52 anonim válasza:
Mivel két boxerem is van, ezért azok a favoritok,de ezen kivűl még a skótjuhász,masztiffok,husky és persze a gyönyörű német dog.Végül is tökmindegy, hogy milyen, csak kutya legyen :D (ölebek és agarak hátrányban):/
30/52 anonim válasza:
Egyértelműen az argentin dog. Gyönyörű, okos, erős, magabiztos, tekintélyt parancsoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!