Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ennyire szeret engem? :D

Ennyire szeret engem? :D

Figyelt kérdés

A kis 9hetes kutyusom van hogy végig nyalja az egész lábam szárát meg a papucsom belsejét szinte "tocsogósra" nyalja :D

Általában ugye a megnyalás afféle "puszi" vagyis szeretet tőlük :D Legalább is én így tudom ..Ha rosszul tudom mondjátok .. XD

Pont ezt akarom kérdezni hogy ez a sok megnyalás a szeretet jele vagy valami más ?

Mert anyuval hülyékedtünk hogy Óóó bizti ennyire szeret engem , de azt mondta h lehet nem csak feltétlenül azért teszi ...hanem még valami "kutya dolog" :DD

Szerintetek ? :) 15/l

2009. júl. 30. 15:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem ..Tudod vannak akik 20-30évesen írnak ide.

Jah hogy ők mind hülyék ? Csak te az okos, hmmm nem is tudom ki itt a beképzelt meg stb.

2009. júl. 31. 13:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Jah és am köszi ezzel lehülyézted az anyámat is ...

Mert ő is mondta h lehet hogy nem feltétlenül csak szeretet jeléül teszi ezt. Szerintem még te is 20 alatt vagy mert különben nem írogatnál vissza csak azért hogy neked legyen igazad -.-

Anyám 42 éves és ő se tudhat mindent. Ha a te anyád 5 diplomával rendelkezik szólj -.- Különben meg első kutyánk ...nem vagyunk még annyira otthon a kutya témában

2009. júl. 31. 13:29
 13/20 anonim ***** válasza:
5 diploma?:D A diploma senkit nem tett még okossá amúgy... De majd el is hisszük, hogy 5 diplomája van...
2009. júl. 31. 15:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Azt írtam ...hogy az " ha a te anyád" szóval az én anyámnak 1diplomája sincsen ...Pont azért írtam mert olyan okosnak képzeli magát mindenki mintha diplomásak lennének ...
2009. júl. 31. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
jaj bocsi hogy megsértettelek.. ne haragudj.. belegázoltam a lelki világodba.. te szegény... igazán hany eves vagy? hogy ennyire osztod azeszt miszisz tökéletes.. 14/L
2009. júl. 31. 16:49
 16/20 A kérdező kommentje:

Miaz hogy miszisz tökéletes ? Nem látod hogy ezel te vagy nevetséges ?

Én 15 ..de ez ott is van.

Miszisz tökéletesnek hívsz mert megjegyeztem valamit ?

Hát te viselkedsz úgy hogy TE mindent tudsz és én hülye hogy mertem megkérdezni tehát ez = azzal hogy te egy NAGY okosnak képzeled magad.

Én bevallom tesék -nem tudtam h a nyalogatás csak a szeretet jele és még ugyanúgy vannak dolgok amiket nem tudhatok.

De természetesen jössz TE mert te MINDENT tudsz ;)

2009. júl. 31. 16:58
 17/20 A kérdező kommentje:

Amúgy vissza írhatsz bármi sértegetést , én már nem írok ...

Hisztizzél egyedül ;)

Azért mert nekem ugrasz egy egszerű kérdés miatt hát igazán szánalmas kis hisztis nyafka panka vagy ;)

Vagy egy bunkó "emogirl" lehetsz vagy egy plázap*csa.

De ezt nem is ragozom tovább a lényeg hogy a kérdésemre választ kaptam , veled meg nem foglalkozom miszisz nagy okos ;))))))))))

2009. júl. 31. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:

A nyalogatás nem csak a szeretet jele, hanem annak is, hogy rangban felette állsz. A farkasoknál is rendszeres viselkedés.

Akármelyik is, mindkettő jó jel:)

2009. aug. 27. 12:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a rendes választ :)
2009. aug. 27. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Szívesen
2009. aug. 27. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!