Ennyire szeret engem? :D
A kis 9hetes kutyusom van hogy végig nyalja az egész lábam szárát meg a papucsom belsejét szinte "tocsogósra" nyalja :D
Általában ugye a megnyalás afféle "puszi" vagyis szeretet tőlük :D Legalább is én így tudom ..Ha rosszul tudom mondjátok .. XD
Pont ezt akarom kérdezni hogy ez a sok megnyalás a szeretet jele vagy valami más ?
Mert anyuval hülyékedtünk hogy Óóó bizti ennyire szeret engem , de azt mondta h lehet nem csak feltétlenül azért teszi ...hanem még valami "kutya dolog" :DD
Szerintetek ? :) 15/l
Most szokik hozzád, és igen, szeret téged!
Az állatoknak sokkal tobb szeretetre van szukséguk, mint az embereknek és soha nem fog téged kibeszélni/lebeszélni/utálni/elitélni/irigykedni, stb.
Foglalkozz vele annyit, amennyit csak tudsz, légy vele kedves! Megérdemli az a szegény kutya :)
Az első 2 normális válaszolónak köszönöm :)
Az utolsó 2-nek hát ha ennyi akkor ne is írtatok volna.
Azt én is tudom hogy a nyalogatás a szeretet jele, de hogy a lábszáram mintha megmosná ugy összenyalja -gondoltam más is lehet !
És amugy nem tudom ti mit kerestek itt ilyen bunkó modorral (aki hülye libázott) mert ha te kérdezel persze normális választ vársz -de te írogathatsz amit akarsz...
Kicsit vegyél már vissza ...
Nincs kedvem erre vissza írni mert csak újra jönne az oltogatás hoy nézzek magamba meg ilyen alap dumás hülyeségek !
Am csak azért jegyeztem meg hogy ez bunkóság, mert én ezen az oldalon rengeteg kérdést végig olvastam már és bármien témakörbe kérdez bárki , mindig vannak olyan okosak akik letudják szólni vagy betudnak szólni.
Mittudom én pl : Smink : Mi illik hozzám stb..
Bunkó válasz:Nézz tükörbe nem igaz hogy ilyen béna vagy.
Állatok: Miért csinálja ezt-azt az állatom?
Bunkó válasz: Ha ennyit sem tudsz ne tarts állatot.
Meg stb-stb nagyon sok ilyen van még.
Hát akkor mire van az oldal ?
Talán arra hogy ha valaki nem tud valamit segitséget,tanácsot,választ kapjon nem oltogatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!