Lehetséges, hogy ennyire szeret engem és ennyire féltékeny a kis yorkim? Remélem igen. :D
Az idegen kutyusokkal EGYÁLTALÁN nem barátkozik, nem kíváncsi, sőt...ha egy kutyus közeledni próbál hozza, rögtön ugrál rám, hogy vegyem fel, bújik hozzám és ha a barátom fogja, akkor is "hisztizik", hogy hozzám jöhessen.
Az emberekkel nagyon barátságos, kíváncsi, szereti, ha a középpontban lehet, viszont a kutyákat körülöttünk nem viseli el.
Itthon van egy pulink és egy keverékünk, ők még előtte nálunk laktak, velük jól megvan.
Viszont az idegenekkel egyáltalán.
Olyan, mintha féltékeny lenne, vagy nem is tudom... Ha más kutyusokkal barátkozom (akikkel ő nincs jóban), rögtön ideges lesz, remegni kezd, elbújik meg minden.
Ne kezdetek kötözködni velem, ő nem az az ideggyenge típus, "normál" méret, okos, aranyos, játékos meg minden, csak (remélem ez a "baj" :D) nagyon szeret engem, és én is őt... :)
18L
És az nem lehet, hogy csak egyszerűen szeret engem???... :(
Az embereket elfogadja, a kutyákat nem.
Én ember vagyok, és falkatag.... A többi akkor miért nem az, csak az állatok??
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ő szeret kutyákkal játszani, vagyis 3 kutyabarátja van és egy cica. :DD
Mit csináljak? Hogyan kezdjem szocializálni, ha ez a probléma??????
Légyszi adjatok tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!