Uszkárról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Többnyire közép uszkárra gondolok.Az is mondjon véleményt avgy valami érdekeset akinek nincs.2009. júl. 30. 14:20
1/13 anonim válasza:
imádnivalóak! okos, kedves, türelmes, barátságos kis állatok. csak ajánlani tudom.
2/13 anonim válasza:
Nekünk egy törpeuszkárunk van. Én eleinte nem szerettem, mert azt hittem, hogy ez egy ilyen b#zis dög... De már szeretem. Nagyon szelíd, olyan, mint egy bárány. Csak néha elég gázul tudják megnyírni...
3/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, nekem is az véleményem, hogy olyan kis "b.zis", idétlenül néz ki. de attól még biztos nagyon aranyos, kedves állat, csak nekem biztos nem ilyen kutyim lesz.
4/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem szép kutyák,nem tartnék uszkárt. Itt a környékünkön van 4-5 darab,de mindegyik idegbeteg,álladóan ugat (idegesítően magas hangon)
Persze ez a gazdi hibája,hogy nincs megnevelve. De nagyon kötekedősek szerintem.
Én uszkár helyett akkor már inkább snacit vagy airdale terriert tartnék. De inkább egy szép snacit :)
5/13 anonim válasza:
Én sem csípem őket, tényleg gázos a külseje, én cirkuszban tudom csak őket elképzelni:))
6/13 anonim válasza:
Nem minden uszkár idegbeteg... vagy így nevelték, vagy túl van tenyésztve. Már írtam, a mienk pl. olyan mint egy kis bárány, egy szava sincsen soha! Pedig én elleneztem legjobban, mert mindenki ilyet akart.
7/13 anonim válasza:
Utolsó!
Odaírtam,hogy a gazdi hibája. És mindegyiket amelyiket ismerem vagy a monori piacon vették,vagy a kisközért elöl.
Szóval ebben igazad van.
Egyébként ha lenne uszkárom,biztos megszeretném őket.
8/13 anonim válasza:
Az egyik ismerösömnek van 2 uszkárja és ha megy hozzájuk vki be kell öket zárni 1 szobába mert harapnak és folyton ugatnak, én sem csípem öket:S
9/13 A kérdező kommentje:
a méret s emind1, nem? a törpe és a toy idegesebb fajták tudomásom szerint, egy közép avyg óriás uszkárról nehezebben képzelem el hogy idegbeteg
2009. júl. 30. 19:31
10/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a törpe idegesebb. A mienk tök nyugis, a házunkban lakik a testvére (nem egyszerre születtek, csak egy szülőktől) is, és ő is tök nyugis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!