Ha othon hagyunk huzamosan 12-órára egy rotweilert a lakásba megbolondul?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 09:54
21/31 anonim 

válasza:

"és munka után egész nap velem van és megyünk mindenfele"
Ugye dolgozol 12 órát. Adjuk hozzá a reggeli fél óra bicajt. Aztán gondolom utazol a melóhelyre, legyen egy óra. Akkor már 13év fél óra. Aludni is kell, minimum 6 órát, akkor 19és fél óra. Marad a napból 4 és fél óra. Ebbe kell belesűríteni a kutya tanítását, sétáját, neked a személyes dolgokat, főzést, evést, fürdést, stb. Nem fog menni, hidd már el.
22/31 anonim 

válasza:

Tudom, most úgy gondolod, hogy foglalkoznál vele, sétátatnád, vinnéd ide-oda, nevelnéd. De gondolj bele, hazaérsz dögfáradtan, nyűgösen, a kutya szétrágta a fél lakást az unalomtól, duzzad az energiától, mikor te már alig állsz a lábadon, majd feldönt, hogy menjetek már. Kérlek gondolj bele a kutya szemszögébe, ne helyezd a saját érdekeidet a kutya elé. Ha ennyit dolgoznék, mint te, és egyedül élnék, szerintem én sem mernék kutyát bevállalni.
23/31 anonim 

válasza:

Na hát 12 óra munka plusz utazás az tényleg felejtős, hacsak nem öt percre dolgozol otthonról, de akkor meg már haza is ugorhatsz egy sétára. Nemhogy roti, semmilyen kutya nem bírja ezt ki.
24/31 A kérdező kommentje:
Rotit veszek minden képp ha veszek mert már volt csak nem lakásban de sajnos azt megmérgezték. Heti 3-szór 12 órázok és azon kivül 9 ótát melózom. Ha munka elött elviszem biciglizni fél órát és munka után egész nap velem van és megyünk mindenfele akkor remélem nem lessz gond. Köszönöm a válaszokat. Szeretettel várom a többit is.
2012. szept. 10. 14:52
25/31 anonim 

válasza:

12 óra az rengeteg! Próbáld ki! ott a lakás. reggel elmész 7kor wc-re és nem mehetsz sehova.... olvasni sem lehet,tv-zni sem netezni,csak ülni a seggeden vagy mászkálni...és utána megint menj este 7kor wc-re! csak próbáld ki! és máris megváltozik a véleményed!
26/31 anonim 

válasza:

Nem ajánlom. Pisi/kaki nélkül ennyi ideig bírni, nem egészséges neki.
27/31 anonim 

válasza:

Hiába másolod be újra és újra a válaszodat, akkor is kínzás az ilyen tartás a kutyának.
Megveszed, aztán meg jössz ide h a kutyám szétrág mindent, széthugyozza és szétszarja a lakást és még engem is megmorog, mit tegyek típusú kérdéssel.
28/31 A kérdező kommentje:
Telefonról írok nem direkt másolom be még egyszer. Véleményt kértem nem pedig tanácsot. A másik meg az, h az ember és a kutya között van külömbsém. Amúgy meg volt pár kutyám de gondoltam aki a lakásban tart kutyát tud írni róla véleményt. Még egyszer kössz a válaszokat.
2012. szept. 10. 16:06
29/31 anonim 

válasza:

Jelentem lakásban tartok kutyát. A leghosszabb idő amit valaha ki kellett bírnia itthon nappal, az 9 óra volt. És a két év alatt egy kb 10szer fordult elő.
30/31 anonim válasza:
Szerintem válassz egy kisebb termetű kutyát nekem egy tacskóm van és itthon szokott lenni egyedül igaz h naponta leviszem 2x 3x és jó sokáig vagyok vele de eddig semmi jele a megbolondulásnak pedig már vagy másfél éve ez megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!