Ha othon hagyunk huzamosan 12-órára egy rotweilert a lakásba megbolondul?
szerintem meg fog bolondulni. Az általad írt fajta kimondottan mozgásigényes, és mivel nagytestű, így inkább kertbe, mint lakásba való.
Ráadásul emlékeim szerint igencsak családbarát kutya, ugyanakkor hajlamos a megbolondulásra a túltenyésztés miatt, normál körülmények között is.
így szerintem nem a legjobb fajtát választottad, illetve ha a kutya régebb óta megvan, és most alakult így, hogy otthon kellene hagyni, akkor valami alternatív megoldás kellene.
vagy, vállaljátok a bolondulás kockázatát.
most olvastam el, hogy még nincs meg.
szerencsésebb eset.
Sima lakásba nem javallom ekkora kutya tartását. Értem, hogy kutyát és nem patkányt akarsz, így a minikutyák kizárva - viszont akkor a nagytestűek közül egy kevésbé őrző-védőt kellene válassz. bár ilyet nem nagyon tudok.
egy kutya egyébként is nehezen viseli, ha egyedül hagyják, mert társas lény, falkára vágyik, sőt, igényli a falkavezér közelségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!