S. O. S! Van egy 2 éves ( majdnem 3 ) tacskóm, aki kutyák közelében megbolondul úgymond. Tehát, ha meglát egyet, a kenyérre kenhető édes kisállatból terminátorrá válik. Ezt miért teszi?
a natgeon a csodálatos kutyadokit ajánlom hétköznaponként van 18:00 kor
nekem is hasonló volt a kutyákkal agresszív volt az embereket se szerette a kisgyerekeket azok meg pláne nem...
amióta elkezdetem nézni a műsort 2 éve a kutyám megváltozott az ott látott módszereket kipróbáltam és hatásos volt most már nyugodt kutyák közelébe odaengedhetem a gyerekekkel is barátságos lett szóval szerintem pár részből is sokat tanulhatsz..
amúgy nekem se volt pénzem hogy elvigyem kutyasuliba és hiába olvastam a neten bármi nem használt a műsort látván pedig örültem..szerintem nézz meg pár részt és csináld az ott látottakat nekem egy hét alatt sikerült egy kicsi eredményt elérnem és aztán egyre többet 7 éves volt a kutyám amikor ezt elkezdtem a rehabilitációt és most 9 éves szóval még bőven te is megváltoztathatod a kutyád viselkedését..
első vagyok: még most is nézem a műsort és új dolgokat is látok amit szintén kipróbálok nekem csak pozitív a műsor
amúgy egy bichonom van :)
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!