Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam alomra?

Hogyan szoktassam alomra?

Figyelt kérdés
Most költözök apukámtól(kertesből) anyukámhoz(panelba). Van egy 2 éves kistestű keverék ivartalanított szuka kutyám. anyunál is sokat vagyunk,így hozzá van szokva a panelhoz. De most hogy Suli van,így többet kellene egyedül lennie,amihez persze hozzá van szokva. Azt nem akarom hogy mondjuk 7kor elmegy itthonról mindenki kb.és ha 3kor hazaér valaki akkor az már nagyon sok idő. és mivel ivartalanított nagyobb az esélye az inkontenciának,főleg ha sokat tartja vissza a pisit. az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjem szoktatni az alomba? vettünk helyhez szoktató sprayt,igaz nem tudom hogy használ e de mind1. Mikor és hogyan szoktassam rá? előre is köszi a válaszokat,és bocsi hogy ilyen össze-vissza a szöveg de siettem.

2012. szept. 3. 16:57
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

harmadik vagyok...nem értem. el lett mondva világosan, szépen, mindenféle opciót felsorolva érvekkel, hogy miért nem tanácsos a lakásban pisiltetés,DE HA MÉGIS akkor hogy csináld (azt hiszem ezt én is vázoltam neked)

most olvasom, hogy szerinted mindenki hülye, aztán amikor már 100adjára olvasod u.azt, akkor leesik, h hoppá ebben mégis van valami... na szép

2012. szept. 4. 10:17
 42/43 anonim ***** válasza:
Ezt mondtuk mi is, nem fog a saját helyére piszkítani, akkor sem ha ott van az alom! De tuti mi voltunka hülyék...
2012. szept. 4. 11:21
 43/43 Szilvi & Argos ***** válasza:
talán mostanra világosodott meg :)
2012. szept. 4. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!