Hogyan szoktassam alomra?
Sehogy. Simán kibirja.
Az ivartalanításból nem következik rögtön az inkontinencia.
2012. szept. 3. 17:01
2/43 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem következik RÖGTÖN. de késöbb sem akarom hogy legyen. Nem szeretném hogy annyit tartsa a pisit!
értem értem a problémát, csak az a helyzet, h ő nem macska, ha mindenképp ezt a kényszermegoldást alkalmazzátok, akkor inkább kutyapelus, vagy ugyanennek a célnak megfelelően "home made" változata: leterítesz egy fóliát a földre rá egy törölközőt.
a legjobb helyhez szoktató cucc maga a kutyapisi, szal ha egyszer rápisilt akkor oda fog automatikusan mert érzi a szagokat.
de ki kell bírnia annyi időt, ha reggel leviszitek pisi-sétára és 3kor egy hosszú sétával folytatjátok este szintén egy nagyobb lélegzetű séta.
így volna az igazi, a pelenka egy szar dolog. nektek is neki is.
2012. szept. 3. 17:04
7-től 3-ig az 8 óra, annyit kibír.Szerintem sehogy csak össze zavarod vele..meg az se biztos,hogy csal az alomba pisilne, nem macsak.Persze reggel suli előtt vidd le vagy vigye le valaki a családból minimum egy fél órára.
Ez csak az én véleményem ha ráakarod szoktatni úgyis az lesz,de inkább ne :)
2012. szept. 3. 17:07
5/43 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy tudja hogy az anyag,és nem megy rá mert ugye kiskorában le lett szoktatva a szőnyegről. CSAK és kizárólag az alom jöhet szóba! és nem engedem hogy annyit tartsa a pisit!
Akkor hagyd apukádnál a kutyát. Ennyit ki kell bírnia, azért az ivartalanított kutyáknál sem annyira gyakori az inkontinencia. Ő nem macska, bánj vele kutyaként, vagy ha nem akarod, hogy ennyit tartogassa, hagyd apukádnál, és nem lesz baja...
2012. szept. 3. 17:23
8 órát éjszaka is kibír, nappal is menni fog neki, ne aggódj. Emiatt ne csinálj belőle macskát.
2012. szept. 3. 17:24
Éjjel hányszor viszed le? Jó dolog a felelős állattartás, de te úgy érzem, csúnyán átestél a ló túloldalára. Nem hímestojás, nem porcelánbaba, hanem egy kutya. Az enyém reggel fél hat-hat között sétál, páros héten általában kettő körül sétál legközelebb, de ma például négykor mentünk a következő sétára.
2012. szept. 3. 18:02
9/43 A kérdező kommentje:
Már elnézést!!! nem azt kérdeztem hogy más megoldás mi lenne főleg azt nem hogy apukámnál hagyjam a kutyámat!!! te otthagynád??? és szerintetek hányszor rágtuk át a családdal hogy mi legyen?? 2 év alatt hozzá volt szokva hogy akkor megy ki amikor csak akar! és még én bánok a kutyámmal gyerek módjára??? már nem azért de szánalmas! attól hogy nem akarom szenvedtetni ezzel attól én vagyok a rossz??? rengeteg válasz volt eddig de egy sem a kérdésemre??? na jólvan... elég is volt ebből...
Akkor pelenkázd be! Arra próbáltunk rávezetni, hogy nem macskád van, hanem kutyád! Mint értelmes embernek próbáltuk elmagyarázni, hogy nem lesz attól baja ha 8 órán át nem pisil, úgyis a nagy részében aludni fog mint éjjel. Vagy talán éjjel is le fogod vinni pisilni?!
2012. szept. 3. 18:13
Kapcsolódó kérdések: