Mit csináljak vele? Már nagyon kész vagyok.
Tenyésztő ilyen kutyát nem ad el.
Kutyaiskola. Ha te nem értesz a kutyákhoz, akkor először neked kell megtanulni kommunikálni a kutyával, tehát kutyaikolába kell vinned, ahol szakember segít ebben.
A 7 hónapos kutya még jól nevelhető, persze sokkal nehezebb dolgod lesz, mint egy 2 hónapossal.
(Amikor megnézted nem derültek ki ezek a dolgok? Azért én, ha 7 hónapos kutyát vennék először 1 hónapig járnék hozzá, hogy megismerjem rendesen. Még a 2 hónapos kutyáimat is úgy hoztam el, hogy előtte legalább tízszer ott voltam és ismerkedtünk.)
Nem biztos,hogy a tenyésztő hibája...
Mármint azért,mert nem biztos hogy azért ilyen mert nincs szocializálva,hanem mert egyszerűen rossz az idegrendszere.
Bár ez is az ő felellősége,elvégre arra kell törekednie,hogy minnél jobb,erősebb idegrendszerű kutyát tenyésszenek ki.
Jajj,bocsi most olvasom,hogy 7 hónaposan vetted.
Akkor vissza az egészet,tényleg szocialiáció miatt van a hiba.
Kutyasuliban sokat segíthetnek. Sok sikert!
nincs semmi baj.
a kutya teszi a dolgát. védi a falkát azaz titeket.
mivel nincs szocializálva ,úgy teszi.hogy közben mindentől fél,mert idegen a számára a világ.
lehetséges megoldás : először is olvass
pl : jan fennel : kutyapszhihológia.TANULJUNK MEG KUTYÁUL
LETÖLTHETŐ :
aztán persze melette kutyasuli.
az elején sok idődbe kerül.dolgozni kell rajta,neked is családnak is ,kutyának is.
úgy gondolom, amennyiben nincs idegrendszeri problémája a kutyának,akkor erős benne a vezéri ösztön,és mivel nem tudja ,hogy mit tegyen , számotokra és mindenki más számára helytelenül viselkedik.
a gyerek még kicsi,így rá is vigyáznia kell.
tehát ,vagy megtanulod nevelni ,és átvenni a szerepét,
VAGY ? szabadulj meg tőle !
ez a két lehetőséget látom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia!
Budapesten, Kecsekméten és Miskolcon is van ingyenes rehabilitációs tanfolyam.
Keresd fel amelyik a legközelebb van hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!