Holnap központi írásbeli! Teljesen kész vagyok :/ Nem fog sikerülni ; ( Ti hogy készültetek? Én már előre félek =) Ti hogy vagytok vele?
Én sehogy sem készültem azon az elven, hogy amit eddig nem tudtam, ezután sem fogom tudni. Ez a felmérő 8 év tudását sűríti egybe, nem igazán lehet rá készülni.
Egyébként sosem voltam jó tanuló, de enyém lett az osztályomból a legjobb eredmény. Gondolom én voltam az egyetlen aki nem pazarolta az energiáját fölösleges idegeskedésre és tanulásra a pihenés helyett.
Én is előkészítőre jártam meg gyaakorlok itthon minden nap
Magyarból közmondások nem mennek:(
Jajj, ne hisztizzetek már, nem a világ vége ez :D
Én is jártam előkészítőre, elárulom: semmit nem ér, a feladatok még csak hasonlóak sem voltak. A magyart simán megírtam 42 pontosra, a matekot 21 pontosra, mondjuk ebből hülye vagyok.
És nem haltam meg, és bekerültem egy jó iskolába. Nem csak ezen múlik a felvételitek, hanem a szóbelin és a jegyeitek alapján.
Tehát hisztizést elfelejteni, a mai napra hagyjátok a francba a gyakorlást, felesleges. Úgy sem olyan feladatokat fogtok kapni.
LEginkább a logikán fog alapulni, ez nem olyan, mint egy dolgozat, hogy meg van adva az anyag és abból írtok.
Itt csak magadra, a józan paraszti eszedre van szükség.
Felesleges
Ez semmi, ahhoz képest, ami még rád vár. Mi lesz első nap a suliban ? Érettségikor ? Diplomádat hogyna veszed át ?
Ne izgulj, ez semmiség.
Nem értem mit kell fosni.
Én is holnap írom.Nem félek,mert tudom,hogy megtudom írni legalább 75-80 pontra.Itt féltek,hogy nem sikerül,és tényleg nem fog sikerülni,mert agyon stresszelitek magatokat-.-"
Nyugi van emberek:D Mindenkinek sikerülni fog!Mert ha neked nehéz akkor másnak ugyanúgy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!