37 hetes vagyok. Normalis az hogy eggyik nap szorulasom van a masik nap hasmenesem (csak egyszer nem folyamatosan)? Eddig normalis volt es azelott sem volt vele gondom. Jelenthet ez valamit? Vagy csak ez van es kesz.
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 18:15
1/4 anonim válasza:
szia!nekem 3 napig szorulás aztán egy nap "hasmenés"aztán újra elölről.....alig várom a 3.4. napot hogy végre kiürüljenek a beleim,én még csak 32 hetes vagyok kb 1 hónapja küzdök ezzel.
2/4 anonim válasza:
szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)
3/4 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.Én az Elevitnek gondoltam "mellékhatására"mert mikor nem szedtem akkor rendszeresen tudtam wc-re járni....sőt mikor eljön a 3. nap már annyira tele vannak a beleim hogy a derekamba sugároz és alig birok ülni:(
4/4 anonim válasza:
szia.nálam is van ilyen,de én rájöttem a mult hétvégén h mitől:nem ittam elég folyadékot és attol volt szorulásom.3 napot szenvedtem,nem voltam egész nap itthon és nemsokat ittam-nem volt meg a szokásos 2 liter legalább-és a 4 nap itthon voltam és csak ittam mint a gödény és egyböl helyrerázódtam odabenn-na meg segitett a fál liter tej is.
26 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!