S. O. S Most mit csináljak?
Vemhes a kutyusunk a nagyszüleim nem fizetik az ivartalanitatását. Nem tudjuk mikor lesznek kiskutyák, úgy vettük magunkhoz hogy nem tudtuk róla. Azt mondták nekem: (mert megkérdeztem mi lesz a kiskutyákkal?) Majd papa elrakja őket. Mondom remek....nagyon sajnálom már őket. Szerintetek mit csináljak? Ha megkeresném valahogy a gazdikat a születendő kicsiknek az szerintetek jó megoldás?
Vagy mit csináljak? Mama azt mondta hogy nem fogjuk tudni elengedi őket és akkor mi lesz itt "kutyafarm"? Segítsetek kérlek nagyon össze zavarodtam és szeretnék segíteni a kis apróságokon és a mama lelkét is meg szeretném óvni.
Mi az hogy nem engednek diákmunkára? Hány éves vagy? Fogod magad és elmész a Meló Diákba vagy ami van és mondod hogy dolgozni szeretnél, ennyi az egész. Ez nem azt jelenti hogy egész nap ott kéne robotolnod, 4 órás munkát is lehet vállalni, ahol szinte semmit se kell csinálni (pl szórólap osztogatás).
A másik meg hogy szerintem az előző úgy értette amit írt, hogy a nagyszüleid tudta nélkül vidd el a kutyát az orvoshoz. Odamész és mondod hogy ivartalanítani kell a szukát, mert a nagyszüleid nem akarnak kiskutyákat.
Ha ennyire nem érdekli őket a kutya, akkor minek kellett nekik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!