S. O. S Most mit csináljak?
Vemhes a kutyusunk a nagyszüleim nem fizetik az ivartalanitatását. Nem tudjuk mikor lesznek kiskutyák, úgy vettük magunkhoz hogy nem tudtuk róla. Azt mondták nekem: (mert megkérdeztem mi lesz a kiskutyákkal?) Majd papa elrakja őket. Mondom remek....nagyon sajnálom már őket. Szerintetek mit csináljak? Ha megkeresném valahogy a gazdikat a születendő kicsiknek az szerintetek jó megoldás?
Vagy mit csináljak? Mama azt mondta hogy nem fogjuk tudni elengedi őket és akkor mi lesz itt "kutyafarm"? Segítsetek kérlek nagyon össze zavarodtam és szeretnék segíteni a kis apróságokon és a mama lelkét is meg szeretném óvni.
Köszi!!
Tudom én már vittem volna de ez nem az én döntésem. Én már ezt elmondtam, de nem érdekli őket.
hány éves vagy? mióta vemhes a kutyád?
vállalj el egy diákmunkát,most már úgy is van mert vége a nyárnak,iskola után szórólapozás bármi 1 másfél hét alatt meg tudod keresni az ivartalanítás árát. Ha igazán szereted a kutyád tedd meg érte,bele is halhat a szülésbe,bármi komplikáció felléphet. Nem beszélve a kicsik 8 hetes korukig való nevelése sokkal de sokkal drágább mint egy ivartalanítás,ezért gondolom hogy a nagyszüleid valószínű hogy megölik őket,csak nem akarják neked még elmondani.
Az öregeknek nem érték a kutya, szerintem az se érdekli őket, ha belepusztul a kicsik ellésébe. A kicsik szintén nem érdeklik az öregeket, nagypapi agyon fogja őket csapni miután megszületnek. Az ilyen embereket nem érdekli a chip, meg oltások, meg ivartalanítás, kölykök rendes ellátása! Sőt! Ha meghallanák mibe fájnának nekik ezek a dolgok, még inkább szabadulni akarnának a kicsiktől, de még az anyjuktól is!
Kérdező!
Menj el az állatorvoshoz, beszélj vele, mondd el a tényállást, és kérj részletfizetési lehetőséget az ivartalanításra. Fogd a kutyát és vidd el ivartalanítani, ha a doki beleegyezik a részletfizetésbe. A műtét után mondd a mamáéknak (csak utána), hogy mennyivel tartozol az állatdokinak. Nagyon nem fognak örülni, de az idős emberek (legtöbbje) nagyon kényesek arra, hogy ne tartozzanak, ne szólják meg őket, így valószínű rendezni fogják az orvosnál a számlát!
Köszönöm a válaszokat!
Fogalmam sincs mióta vemhes. A szüleim nem segítenek (pedig apa akarta a kutyát), a szuka most 4-5 éves.
Minden oltást megkapnak a kutyáink már van is chip 1-ben.
Diák munkára nem engednek és nem is tudnánk úgy lebonyolítani a dolgot hogy a nagyszüleim ne tudjanak róla mert mamám ismerőse az állat orvosunk és más hova nem hajlandó elvinni.
Igen tudom hogy úgy értik hogy megöli őket nagyapám...Mama meghagyná őket csak azon a véleményen van hogy utána megszeretjük őket és nem lesz szívünk elajándékozni őket. Pedig biztos lenne olyan ismerősünk akinek adhatnánk egy kiskutyát így kapásból 3-at tudok mondani. Tudom hogy nem jó elvenni alóla a kicsiket mert teje van, de még nincs neki. Fogalmam sincs hogy hol járhat a vemhesség elején vagy a végén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!