Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fel lehet jelenteni engem...

Fel lehet jelenteni engem azért, mert ugat a kutyám a kerítés mellett?

Figyelt kérdés
A jelenlegi rendszer az, ha ha tudom h ők jönnek akkor kimegyek megfogom a kutyát, szokott telefonálni, h jön. Ma meg megőrül, és közölte, h feljelent mert ez így tarthatatlan, mondtam neki, h egy dolgot fog elérni ha feljelent, azt h soha többet nem jövök ki megfogni a kutyát. Ha feljelet akkor elér valamit? Mondjuk a saját telkemen, a saját kutyám, nem hiszem h tudna ellenem mit tenni, még akkor sem ha a 80 m kerítéshosszon végig örjöngene a kerítés mellett.
2009. júl. 26. 10:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ja persze, könnyű lehülyézni a másik embert, de bocs, hadd ne adjak olyan véleményére, aki a "had"-t egy d-vel írja... innentől ignore. A topiknyitó szerintem igenis hibás, hogy nem próbálja meg leszoktatni az ugatásról a kutyát (vagy megpróbálta? Ennek nem adta jelét, csak annak, hogy szerinte a szomszéd hülye, és a kutya milyen jól teszi, hogy ugat), innentől minek nyit kérdést, ha eltántoríthatatlanul stabilan az a véleménye, hogy ő meg a kutya midnent jól csinálnak?

Mit szeretnél, topikindító, írjuk le, hogy milyen jó fej a kutyád, és igen, hülyézzük le a szomszédot, akit nem ismerünk?

Van, aki megtette, látatlanban, akkor most boldog vagy, mehetsz a dolgodra, utáld tovább a szomszédod, hagyd, hogy az agyára menjem a kutyád, és ne is próbálj meg semmit tenni ellene. Ezt eddig is kiválóan csináltad.

2009. júl. 26. 14:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy megtaláltad az egyetlen helyesírási hibát a mondataimban, gratulálok hozzá, ez legyen a legnagyobb örömöd az életben te kis magyaros:)

Fogadjunk nincs kutyád, és utálod a kutyákat. Akkor innentől téged ignore, ennyi.

2009. júl. 26. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!