Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fel lehet jelenteni engem...

Fel lehet jelenteni engem azért, mert ugat a kutyám a kerítés mellett?

Figyelt kérdés
A jelenlegi rendszer az, ha ha tudom h ők jönnek akkor kimegyek megfogom a kutyát, szokott telefonálni, h jön. Ma meg megőrül, és közölte, h feljelent mert ez így tarthatatlan, mondtam neki, h egy dolgot fog elérni ha feljelent, azt h soha többet nem jövök ki megfogni a kutyát. Ha feljelet akkor elér valamit? Mondjuk a saját telkemen, a saját kutyám, nem hiszem h tudna ellenem mit tenni, még akkor sem ha a 80 m kerítéshosszon végig örjöngene a kerítés mellett.
2009. júl. 26. 10:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

"normális nyugodt jól szocializállt, kiképzett kutya", hehh, oda ne rohanjak, csak éppen nem bírja elviselni, hogy valaki elsétál azon a TERÜLETEN, AMI NEM AZ ÖVÉ....

A kutya terület-alapon működik és nagyon jól tudja, hogy a kerítésen túli nem az övé! Már ha volt kedves a gazdája rászólni minden alkalommal, és megbüntetni, amikor ugatással túlment a hatáskörén!!!

2009. júl. 26. 11:33
 12/32 A kérdező kommentje:
mint mondtam 2 embert ugat 1 alokholista, a másik bolond. a 3.ember aki ott jár azt nem ugatja. de önző vagyok, mert megfogoma kutyát... hogy a bolond ne féljen... igazatok, van ti meg nagyon belátó és rendes emberek vagytok, csak a kérdésre nem bírtok válaszolni mert az derogál...
2009. júl. 26. 11:43
 13/32 A kérdező kommentje:
ja egyébként én vagyok ez egyetlen aki azt a rohadt szorgalmi utat rendben tartja egyedül én nyírom a gazat, meg metszem ott a fákat, h ezek 3-an el tudjanak legalább az én részemen úgy menni, h ne kelljen dzsungeltúrán részt venniük.
2009. júl. 26. 11:46
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

A kutya dolga az, hogy őrizze a területét. Ebbe a kerítés is beletartozik.

A részeg vagy a normálistól eltérő emberekre minden kutya másképp reagál, mint szokott, szóval ez benne van a pakliban.

Amúgy meg a legtöbb ember azt hiszi, elég egy kutyát kutyaiskolába vinni, és akkor ugyanolyan kezes, szelíd, egy pisszenésre engedelmeskedő lesz. Nem értik, hogy minden kutya egyéniség, ugyanúgy nem lehet uniformizálni őket, mint a gyerekeket.

Örülnétek, ha minden kutya egyformán viselkedne? én nem.

2009. júl. 26. 11:58
 15/32 A kérdező kommentje:
A kutya egy birka, ha kimegyek megfogni akkor ha kötekedik velem a nő, még akkor sem ugat hanem csak lefekszik, de ha kint vannak a gyerekek akkor kicsivel nyugtalanabb, szerintem potenciális veszélyforrásnak tekinti őket. nézükk meg az ő szemével a bolond nőt: darabosan, mackósan mozog jobbra-balra dülöngélve, a karjaival hadonászik, és kiabál... én is azt hinném, h támadni akar. Egyébként a kutya eddig életem legjobb kutyája, engedelmes, behívható, amikor sétálunk akkor nem érdekli a kerítés mellett örjöngő kutya, szaladó macska, nem domináns még az idegen kan kutyákkal sem, játékos kedves, gyerekeket, kutyákat macskákat, embereket szereti kicsi korától tudatosan van nevelve, szocializálva. Kertes házban lakik, naponta 2X de min 1X sétáltatva van.
2009. júl. 26. 13:12
 16/32 A kérdező kommentje:
Na szóval. Ér valamit ha feljelentget a nő?
2009. júl. 26. 13:13
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Neked derogál megérteni, hogy bizony 10 válaszólóbl 8 nem veled ért egyet. Lehet nem elfogadni a tényeket, és bíróságra járni. Hajrá.
2009. júl. 26. 13:13
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, ha mindennap 2x úgy kellene hazamennem, meg 2x eljönnöm, hogy végigőrjöngi az utamat egy kutya, akkor nem igazán érdekelne, hogy mást nem ugat meg.

Mert az én életem megkeseríti.

Próbálj már egy kicsit belehelyezkedni a más nézőpontjába már.

2009. júl. 26. 13:18
 19/32 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem mindenképp figyelj arra mikor jön az a három észkombánj, mégha nem is telefonálnak.Ugyanis amig a kutyád nem harapja meg akármelyiket addig a feljenetés nevetséges lesz ( nincs sok értelme, elküldenék öket).

Abból lehet a nőnek elege szerintem,hogy mindig neked kell szólni mielött elmegy a kerítésed elött.

2009. júl. 26. 13:30
 20/32 A kérdező kommentje:

próbáljatok már meg olvasni.

Na még 1X: ezek az emberek nem laknak itt!!! ez egy telek amihez egy szolgalmi úton járnak fel hetente, két hetente. NEM NAPONTA!!! Ők jönnek szólnak, én kimegyek megfogom a kutyát, h ne ugassa őket. Azt hiszem eddig én teszek nekik szívességet, azzal, hogy a saját területén korlátozom a kutyámat, hogy ne ugassa őket. Nem lennék köteles kimenni megfogni, mert a kerítés biztonságos a kutya még az orrát sem tudja kidugni. A terület meg az én saját tulajdonom! Felajánlottam nekik, hogy biztosítok nekik a másik oldalon kényelmesebb átjárást egy jobba kiépített, szélesebb útról, amit a kerítésem nem közvetlen határol, úgy hogy a kertem hátsó elválasztott részén nyitok nekik egy kaput, a saját költségemen, de az nem felelt meg nekik, mert félen a szomszédaimtól... inkább választják ezt a megoldást meg az én piszkálásomat.

A továbbiakban kérlek titeket, h a kérdésre válaszoljatok. Köszönöm.

2009. júl. 26. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!