Fel lehet jelenteni engem azért, mert ugat a kutyám a kerítés mellett?
Én úgy tudom, hogyha éjszaka örjöng a kutyus, akkor ki lehet hivni a rendőrséget.
Ha meg ez sem segit, az én szomszédságomban volt olyan, h megmérgezte az ominózus kutyát, az aki nem birta elviselni az éktelen csaholást.
Úgyhogy tegyél érte, h ugasson!!!!!!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek!
Abszolút képtelen vagy belehelyezkedni a másik ember nézőpontjába?
Hogy nem lehet normálisan sétálni egyet a környéken? Hogy a 6 hónapos gyerked, vagy te vagy a férjed nem tudnak nyugodtan hazamenni, mert telefonálgatni kell (pénzért!!) hogy nyugdt lélekkel hazajuss a házadhoz, mert valami őröngő idegbajos állat úgy viselkedik, mintha mindenkit szét akarna tépni?! Szerinted ez normális?
És még te fenyegeted a szomszédod, beszarás milyen emberek vannak...
Én Svájcban élek és itt ha egy tulajdonos nem tudja megnevelni a kutyáját, megszabadul tőle, akárhogy szereti!! És tudod miért?
Mert a faluban az utolsó futóbolond EMBER is fontosabb, mint a kutya, ez az értékrend! Nem lehetsz ilyen önző beszűkűlt primitív kutyatolajdonos, nem a 15. században élünk. Társadalomban, emberek között élsz, legyél tekintettel rájuk! Vagy költözz remetének a hegy tetejére, ott aztán őrjönghet a kutyád.
Miért kell egy kutyának örjöngenie a kerítés mellett?
Az enyémek egy mukkot nem ugatnak, se emberrel, se kutyára, mégsem akar senki bejönni, ha valaki elindulna akkor csak felhúzzák az ínyüket a fogukról, esetleg rámorognak. Na arra megáll mindenki.
Neveld meg a kutyád, és is utálom, hogy sételálok (akár kutyával akár anélkül) és neveletlen bolond kutyák ott örjöngenek a kerítés mögött.
A szolgalmi utat más is használhatja, azaz köteles vagy rajta normális körülményeket biztosítani, például ugyanúgy nem szórhatod tele sz...ral, csak mert szolgalmi út!
"Ez a dolga, h ugasson" szerintem te teljesen el vagy tévedve, ez k...ra nem dolga a kutyának, morogjon meg ugasson, HA valaki be akar menni.. amúgy meg viselkedjen normálisan, más kutyák a farkukat csóválják és alig várják, hogy végre hozzájuk szóljon egy ember!
Bocs de szerintem rajtad nem segít semmi, önző, buta ember vagy. Na majd hátha a bíróság rádöbbent.
Megint kiderült, amilyen a gazda, olyan a kutya!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!