Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fel lehet jelenteni engem...

Fel lehet jelenteni engem azért, mert ugat a kutyám a kerítés mellett?

Figyelt kérdés
A jelenlegi rendszer az, ha ha tudom h ők jönnek akkor kimegyek megfogom a kutyát, szokott telefonálni, h jön. Ma meg megőrül, és közölte, h feljelent mert ez így tarthatatlan, mondtam neki, h egy dolgot fog elérni ha feljelent, azt h soha többet nem jövök ki megfogni a kutyát. Ha feljelet akkor elér valamit? Mondjuk a saját telkemen, a saját kutyám, nem hiszem h tudna ellenem mit tenni, még akkor sem ha a 80 m kerítéshosszon végig örjöngene a kerítés mellett.
2009. júl. 26. 10:40
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen valószinű hogy abból van elege, de erről nem tehetek. Nem kell neki szólni de akkor vállalni kell azt hogy a kutya ugat. Meg kéne értenie, h ez így műkoödik akkor nem kell kardoskodni, eddig is normális voltam velük, nekem sem kényelmes vasárnap hajnalban arra kelni, h jön és mehetek ki, de nem pofázom nem ugatok, még csak a szám sem húzom, megértem, h fél, de akkor miért nem fogadja el, ha telefonál akkor minden szó nélkül kedvesen mosolyogva kimegyek. Viszont ha feljelentget akkor többet nem fogom megfogni a kutyát. NEM VAGYOK KÖTELES RÁ!!! És szerintem az önkormányzat pont le fogja szarni, ha bemegy és azt mondja, hogy szeretném feljelenteni XY-t mert amikor havonta 2X, 3X elmegyek a kerítése mellett akkor ugat a kutyája.
2009. júl. 26. 13:36
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Baromi sok kedvem lenne hetente úgy kijárni a telkemre, hogy mindig telefonálgatni kell egy hülye dög miatt.

Az annyira forszírozott kérdésedre pedig ügyvédek szoktak válaszolni, méghozzá pénzért.

Úgyhogy amilyen agresszív vagy itt a kérdéseddel, pont úgy viselkedsz a kutyaügyben. Nem jósolok neked sok sikert az életben.

2009. júl. 26. 13:37
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

"Meg kéne értenie, h ez így műkoödik"

abszolút nem gondoltál rá, hogy odamehetnél a kutyához, összeszidhatnád, és akkor leszokna erről?

mert szerintem ezt várják el tőled.. a tartott állat nevelését. tudod, felelősség meg ilyenek...

2009. júl. 26. 13:39
 24/32 anonim ***** válasza:
26%
Hát ez as 79%os egy totál hülye. Biztos nincs kutyája, azért nevez egy kutyát hülye dögnek. Te meg egy hülye unintelligens barom vagy. Nem véletlen lett mindegyik válaszod 0%-ra lepontozva, mert ide kutyaszeretők jönnek, te meg gondolom szabadidődben kutyákat kínzol...
2009. júl. 26. 13:44
 25/32 A kérdező kommentje:

perszem majd amikor telefonál és megfogom a kutyát és az nyugodt akkor majd jól összeszídom menj már....

Ti tök vakok vagytok! Én teszek szívességet, ezt nem lehet megérteni? Ha nem ingerelték volna a kutyát kicsi korában akkor biztosan nem haragudna rájuk (mint pl a bolond nő férje, őt nem ugatja a kutya), egyék meg amit főztek, én szóltam nekik, hogy ne piszkáljék a kutyát, de amíg az kicsi volt könnyű volt kővel dobálni stb...

2009. júl. 26. 13:45
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.
2009. júl. 26. 13:47
 27/32 anonim ***** válasza:

Nincs mit:) Én teljesen megértem a kutyádat, én is megugatnám a helyében az ilyen idiótákat. Milyen fajta amúgy?

Ha fel is jelentenek, semmit nem érnek vele, körberöhögik őket. Mivel a kutya nem támadja meg őket, nem harapja meg őket, azért nem fognak semmit tenni. Had ugasson.

2009. júl. 26. 13:54
 28/32 A kérdező kommentje:
Berni pásztor :)
2009. júl. 26. 14:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Az gyönyörű:) És nem egy agresszív fajta, szóval szegényke biztos nagyon megjegyezte, hogy kiskorában kővel dobálták:( Szegénykém.
2009. júl. 26. 14:08
 30/32 A kérdező kommentje:
Nem agressziv az biztos el szokott velünk jönni az oviba imádják a gyerekek, és ő is szereti őket.
2009. júl. 26. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!