3 kan kutyám van és tegnap majdnem megölték egymást! Valaki segitene? (lent bövebben)
Sziasztok!
Kéne a segítségetek mert már durva ami itt folyik..
Van 3 kan kutyánk 1 westie puli keverék(1éves), egy dobermann(most lett egy éves pár napja ), és egy moszkvai(7-8 honapos).
A keverék kutyánk volt meg legelőször, az az én kutyám nagyon szeretem meg minden aztán hoztunk egy dobermannt is, na akkor már elszabadult a pokol... na jó még nem de már akkor is..
Először talán még nem volt olyan durva, még csak játszottak, aztán kezdtek néha kisebb bunyókba, de a keverék már nem nagyon fogadott nekem szót.
Aztán megjött a harmadik kutya is, a moszkvai.
Nagyon pici volt mikor jött 6 hetes, a lakásban volt még mikor kiengedtük ismertettük a másik kettővel, nagyon jól játszottak, de a keverék már akkor le dominálta a moszkvait, és a két kutya (moszkvai és a keverék) jóban voltak, mikor játszott a moszkvai a dobermannal akkor mindig leállította őket a keverék. Most meg, Annyira balhéznak a dobermannal, (már a moszkvai jól megnőtt simán leteríti a dobermannt) hogy sebek vannak a fején de nem olyan durva. Tegnap hazajöttem a 3 és fél hetes kirándulásomból, és köszöntem a kutyáknak, de a keverék ugatott mint az örültek a dobermannra, és bejöttem akkor leálltak, csak akkor csinálja mikor ott vagyok, aztán kimentem pár percre és odajött mindhárom kutya de a keverék később ért oda ezért először a moszkvait meg a dobermannt simogattam erre nekiugrott a doberrmannak a keverék, és akkor halálra ment kb, mert a keverék nekiment a dobermann nyakának azt hittem elharapja neki el se engedte, aztán a dobermann leterítette a keveréket és a keverék kutyának a nyaka volt a dobermann szájában és nem eresztette el legalább 1 percig, d emár szoltam apának, és jött is és szét akarta szedni őket de hiába ütött rájuk bottal vagy kiabált nem engedte el a doberrman a keveréket, azt hittem most ott vége is van neki, lefutottak a telek végére és ott elnyugodtak. Aztán azóta külön vannak zárva, mit csináljunk velük, hogy ne balhézzanak? A tegnapi eset miatt 3 nagy seb lett a dobermann fején, de egyik kutya sem vérzett.
Valami tipp hogy mit csináljak velük , hogy kibéküljenek, mert nem lehet velük együtt csinálni semmit. :( Köszi előre is!
Ui.: nehogy azt higgyétek hogy bottal veri őket apa de kézzel nem tudta szétszedni őket, és a bot volt a legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!