Tudom, hogy ez az ezredik ilyen kérdés, de sehol nem jutottam dűlőre, mindenki mást mond. Szóval én ezeket a tápokat néztem ki a kölyök goldenemnek: [link]
Szerintem tök mindegy, hogy acana vagy taste, mindkettő prémium táp.
2012. jún. 26. 21:12
2/13 anonim válasza:
Szerintem ha ebből a 3-ból kéne választani akkor a Purina Pro Plan-t mondanám de a legeslegkiválóbb a felnőttnek/kölyöknek a Pedigree.A legeslegjobb ezt garantálom 1.000 százalékosan!Szerintem azt vegyél próbáld ki hogy a kölyköd melyiket szereti jobban és azt add neki!Szerintem a Pedigree junior-t fogja jobban szeretni!És máskor is szívesen segítek!
2012. jún. 26. 21:12
3/13 anonim válasza:
Pedigre????
A 3 közül minőségben a taste of the wild van a csúcson, alatta kb egy szinten a másik 2.
Ha megteheted én mindenképp a TOTW tápot ajánlanám.
2012. jún. 26. 21:13
4/13 anonim válasza:
OFF: A Pedigree ár-érték arányban sz@r, összetevők arányában sz@r.... a többi nem tűr nyomdafestéket.
ON: és taste-et vennék, de érdemes megkérdezni a tenyésztőt, hogy ő mivel etet, az elején érdemes neki azt adni és fokozatosan átállni az általad választott tápra.
2012. jún. 26. 21:22
5/13 anonim válasza:
Frühwaldedit, ha lehet ne írogass már hülyeségeket. Jó hogy nem már azt mondod, hogy etessen teszkós táppal...
2012. jún. 26. 21:25
6/13 Rotis_lány válasza:
Taste of the wild vagy Acana.
A Pro plan tele van gabonával, nem a legjobb.
2012. jún. 26. 21:28
7/13 A kérdező kommentje:
Frühwaldedit
Remélem csak viccelsz...soha nem vennék "pedigrét" a kutyámnak, akkor inkább én főzök neki szín húsból. Akitől hozom, ő pro plan-nal eteti a kicsiket. De ezt a 3 fajtát mondta, amit ajánlani tud, viszonylag olcsón. Azt mondta, hogy ha megtehetem, akkor vegyek Orijent, azt szeretik a legjobban a nagy kutyái. Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 26. 21:30
8/13 anonim válasza:
A taste of the wild a legjobb ezek közül én már régóta ezzel etetek és nagyon szép tőle a kutyám
2012. jún. 26. 21:48
9/13 anonim válasza:
TOTW és Acana, a màsik tényleg tele van gabonàval. Àm a többinek borzasztóan magas a fehérjetartalma egy nagytestű kölyöknek. Max. 28-29%, ami még belefér fél éves koràig, utàna inkàbb már csak 25% vagy az alatti legyen.
2012. jún. 26. 21:50
10/13 anonim válasza:
előző vagyok. Az orijen ugyan jó minőségű, de az én kutyámnak hullott tőle a szőre tehát inkább aTOTW-ot ajánlom mert azt egész életében azt adod mert jó juniornak, adultnak és seniornak is. Az acana is jó, de TOTW jobb kb. olyan szinten van min az orijen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!