Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki ismeri a kutyatápokat,...

Aki ismeri a kutyatápokat, segítene dönteni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez az ezredik ilyen kérdés, de sehol nem jutottam dűlőre, mindenki mást mond. Szóval én ezeket a tápokat néztem ki a kölyök goldenemnek: [link]

[link]

[link]

Nekem ezt a hármat ajánlották, ezekből melyik a jobb?

2012. jún. 26. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbálom a TOTW-t. Köszönöm a segítségeteket! :)
2012. jún. 26. 22:00
 12/13 Maxitabi ***** válasza:
A három közül egyértelműen a TotW a legjobb.Az acana ezen tápja sem olyan rossz, de én a gabonamenteseket választanám. A pro plan,mint írták tele gabonával-minek? Mi Orijennel etetünk- uaz a gyártó,mint acana! acana.hu és orijen.hu-rengeteg érdekes tudnivaló a táplálásról!!A fehérje túletetés mítoszáról is találsz. Viszont a túl nagy hústartalom a pro plan után (ToTw is) megterhelheti az emésztőrendszert, ezért min 2-3 hetes lassú, fokozatos tápváltás kell! Vagyis eleinte a régit, majd mindig többet az újból a régivel keverten. Ja, és nem kell mellé kiegészítés (izületvédő, kalcium)! Ha pedig 1-1,5 hónap után sem bírja a gyomra, akkor váltani kell. Majd egy-két hónap után kiegészítésként nyers hús (sertés tilos) és csont;zöldség,gyümölcs, túró, kefír, natúr joghurt...ezek is kis adagban az elején.
2012. jún. 26. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindhárom táp megfelelő, azt add a kutyának, amit szivesen fogyaszt, és jól néz ki tőle. Ezt igy kijelenteni, hogy ez a jobb, vagy az, nem lehet, mert minden kutya más. Én azt mondanám, hogy amig kicsi, addig etesd táppal, de a későbbiekben iktass be olyan napokat amikor húst, zöldséget adsz neki. és a hust sem felkockázva, hanem nagyobb darabban, hogy tudjon marcangolni. igy a fogakat is rendben tudod tartani.
2012. jún. 27. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!