Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véleményeket adnátok, nem...

Véleményeket adnátok, nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés
Nagy helye volna a kutyusnak.Tudok bánni az állatokkal,mondhatni magabiztos keménykezű vagyok,de soha nem bántanék állatokat.De nem tudok dönteni,a tervueren,akita,berni pásztor,szamojéd(mondjuk félek,hogy a szőre koszos lesz),skót juhász,talán a bernáthegyi között.Legjobban az akita és a tervueren tetszik.Olyan kutyust keresek,aki nagy termetű,valamint,ha tanítás árán is,szereti a gyerekeket,őrző védő.Előre is köszönöm.

2012. márc. 23. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én csak a bernáthegyiről tudok nyilatkozni. Nagyon család centrikus kutyus. Könnyen tanítható, nem agresszív és egy valódi nagy maci.:) Én csak ajánlani tudom. Mikor még csetlő botló kislány voltam egy ilyen kutyussal nőttem fel. Soha oda nem kapott volna pedig nem egyszer kapaszkodtam a bundájába hogy feltudjak állni. Mekkora gyerekeid vannak?
2012. márc. 23. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Akitát semmiképp se. Berni pásztor pl. nem ÖV fajta.

Talán bernáthegyit mondanám.

2012. márc. 23. 15:28
 3/13 A kérdező kommentje:
még kissebbek,pár évesek.
2012. márc. 23. 15:31
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigit.
2012. márc. 23. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:

A Belga juhász meglehetősen érzékeny kutya,szerintem elég ritka és drága, beszéltem pár groenendael tenyésztővel és 100 alatt senki se adta.Egyépként malit sokat látok,jó örző védő,munkakutya.

Most skót juhászom van, nagyon cukipofa de képtelen lenne emberre támadni,max halálra nyalja a betörőt :P

2012. márc. 23. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:

én is szintén a bernáthegyit javaslom.

nagyon szereti a gyerekeket és jó házőrző is. :)

Az akitáról úgy tudom nem valami gyerek szerető

A berni meg nem egy őrző védő fajta bár nem ismerem a fajtát

2012. márc. 23. 16:05
 7/13 A kérdező kommentje:
ha valaki tud a leonbergiről is mondjon véleményt!köszönöm.
2012. márc. 23. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe került a listára a szami, ha házőrzésre kellene??? Sok mindenre alkalmas a fajta,speciel házőrzésre még véletlenül sem........
2012. márc. 23. 16:15
 9/13 anonim ***** válasza:
A leonbergi leginkább egy nagy maci, aki imádja a gyerekeket, de én öv-re nem ajánlanám....
2012. márc. 23. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
mi ugysem tudunk neked segiteni.nezz utanna a googleban a fajtak jellemzoirol stb...majd csinalj osszehasonlitast azokrol akik megmaradtak es valassz.en pontossan tudtam milyen fajtat szeretnek,memagoltam rola mindent,es az utolso nap mielott mentem volna megvenni megis egy mas fajta kis kutya fogott meg igy ezt vettem.
2012. márc. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!