Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véleményeket adnátok, nem...

Véleményeket adnátok, nem tudok dönteni?

Figyelt kérdés
Nagy helye volna a kutyusnak.Tudok bánni az állatokkal,mondhatni magabiztos keménykezű vagyok,de soha nem bántanék állatokat.De nem tudok dönteni,a tervueren,akita,berni pásztor,szamojéd(mondjuk félek,hogy a szőre koszos lesz),skót juhász,talán a bernáthegyi között.Legjobban az akita és a tervueren tetszik.Olyan kutyust keresek,aki nagy termetű,valamint,ha tanítás árán is,szereti a gyerekeket,őrző védő.Előre is köszönöm.

2012. márc. 23. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az akita nem szereti a gyerekeket, ÖV-re meg nem igazán lehet rászedni, legalábbis akiket ismerek, meg akikről hallottam, nem mellesleg nekem is akitám van. Megpróbáltuk vele, neki se jött be, megfontoltabb annál. (: Picik mellé én nem vállalnék akitát, a gyerekek érdekében, még akkor sem ha jól szocializált.

A berni és a bernáthegyi gyerek mellé viszont szerintem ideális, de nem hiszem, hogy ÖVre vihetők lennének, bár személyes tapasztalatom a kettő közül csak a bernivel van.

2012. márc. 23. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:

A bernáthegyit ÖV fajták közé sorolta egy oldal - meg mondom őszintén nem is tudtam róla :)

Kérdező!

Egyébként még a bullmasztiffot is ajánlanám, ő ÖV-s kutya, mellette imádja a gyerekeket és nagyon jó tulajdonságai vannak. A területőrzés a vérében van, nem kell rá tanítani, a személyvédelem az más, arra igen.

De láttam előzőleg egy kérdést, gondolom azt is te írtad ki, ott azt láttam, hogy kinti kutya lenne és nem szeretnél rövid szőrűt, ezért nem ajánlottam.. De ha esetleg nem te vagy és bemehetne a házba is (imád a családja közelében lenni és nagyon nyugodt a lakásban), akkor szerintem jó választás lenne :)

2012. márc. 23. 19:03
 13/13 A kérdező kommentje:
tudom,h ez nem tartozik ide,de van egy kérdésem,amiben szintén segítség kéne.kérdésem: Az újságíróknak mit kell elvégeznie? Mondjuk főiskolát vagy egyetemet? És az hány év?
2012. márc. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!